AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti!

Nakon rasprave sa Dejanom Dragojevićem, Dalila Dragojević je pozvala Sandru Čaprić, kako bi je ispitala o povezivanju sa njenim mužem, u čemu bruji cela kuća.

Pošto si htela da pričaš sa mnom i tražila si od Dejana da pričaš sa mnom. Pusti njega, ideš sa mnom. Štza je tvoj problem? Bila sam sinoć špitana za situaciju tebe i Filipa, rekla sam šta immam i da se dešava čudna atmosfera, nešto unakrsno, da Dejan dobacuje Sandri, Sandra Dejanu i Filip meni. Čovek me ne doživljala od sinoć. Ćušnula si ga po ruci, pa tražila da ti namesti bubicu, sinoć si ga dok je jeo potapšala po ramnu - govorila je Dalila.
Samo sam rekla prijatno. Kad je bio bolestan pitala sma ga jer je dobro, iz poštovanja prema vama. ja nema poglede prema Dejanu, kunem ti se životom. Imam prbolem sa Carem, mi smo se zezali - pravdala se Čaprićeva.
A tvoja rečenica da je Dejan idealan muškarac? - pitala je Dragojevićka.
Rekla sam da je idealan za ženu kao ti - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Zaobićiću ga u širokom luku, ako treba. Ja tebe mnogo gotivim i njega kao tvog supruga. Okej mi je dečko i tvoj muž - nastavila je da se pravda Sandra.
Ti si nisi ponela loše i da imaš zle namere. To nisu zle namere, možeš mačku o rep da okačiš. Meni niko ne može da pokvari odnos, osim mene injega. Ja da sam ono što sam bila ja bih to drugačije završila, ja sad puštam. Ja nemam probloem, čovek ima problem sa mnom. Nije mi rekao šta je šproblem, nije mi rečeno. Meni je smao rečeno šta se dešava, da se ćuškate, da si rekla da je idealan muškarac kakavog bi volela da imaš. Zar nisi našla idealnog sa kim si u vezi - govorila je Dalila.
Vidiš da nije. Ja sam rekla da je idealan za tebe - dodala je SAndra.
Mene to ne zanima. Ja mogu da se postavim kako želiš, mogu da mu se ne obratim -

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto? Ja se ne obraćam ljudima za koje sumnjam da može da se desi. Ja se ne bavim sumnjama, došlla sam da budem ono što jesam i neću niko da me sputava. Što imaš ti potrebu njega da dodiruješ? Pitam te kao drugarica za momka koji je oženjen. Što pričaš sa njim u garderoberu, a na za stolom - odbrusila je Dalila.
U pravu si - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga