AKTUELNO

Očitali im bukvice!

Nakon podele budžeta Martine Petrović zadrugari su dobili priliku da prokomentarišu. Prvi je ustao Bane Čolak:

Što se tiče tvog budžeta, ja sam očekivao najmanji. Smatram da si u nekim situacijama razmišljala svojom glavom, ali za neke nisi bila u pravu i slušala si druge - rekao je Bane-
Ja se nisam vodila ničijim mišljenjem, ali jeste mi rekla ali ja nisam slušala - objasnila je Martina.
Ja sam joj dala savete za rijaliti, a ne za podelu - objasnila je Irma, jer se komentarisanje odnosilo na nju.

Foto: TV Pink Printscreen

U toku komentarisanja Filip Car je rekao da neće dati pare za higijenu, a podržao ga je i Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je drago da je Milica dobila srednji, ali glupo mi je što si rekla da sam ja najomraženiji i da sam zbog toga dobio mali budžet. ne slušaj druge već samo sebe - rekao je Mensur.
Moram da ti kažem da ja ne komuniciram sa tobom, ali Milica mi je rekla da trpiš zbog nje i zato sam joj dala srednji. Mene je oduševila što ti misliš na nju, ali ti i ja ne komuniiciramo - objasnila je Martina.

Foto: TV Pink Printscreen

Budžet je katasrtofa podeljen. Rijaliti nije samo šminkanje, ali si veliki trebala dati veliki budžete Sandri, Viki i meni, jer da nas nema spavali biste u ko zna čemu. Ja sam svima davao hranu, avi samo ležite i kulirate. Ja nisam bitan, ali je sramota što Sandri i VIki nisi dala veliki, a spavali bi ste sa crvima da njih nema. Ja bih samo zamolio nekog da mi posudi pare za rođendan da mogu da se ošišam - rekao je Pele i Sandra mu je dala novac, a posle nje i zadrugi su mu dali novac.

Foto: TV Pink Printscreen

Potpuno si bila u pravu za mene, ti i ja nismo progovorile uopšte. Što se tiče rada i posla, moram da kažem da za budžet kako si podela mi je okej, ali smatram da nemaš mišljenje, ne mogu za to da te kudim. Ono što ću reći, da VIki i ja nećemo pipnuti ništa ove nedelje, ona ako probba, ja ću joj slomiti ruke. Ljudi ne poštuju nikog od nas koji su čistili, ja nemam nameru da Viki i ja stalno čistimo, vi samo bacate svuda sve. Ne znam gde su vas učili da bacate uloške na sred poda. Bacate flašice, a nikada nisam videla da se 40 flašica baci na pod a da niko ne pokupi. Ovoliko da je neko aljkav, ja nisam videla. Viki i ja ćemo ove nedelje biti lepe, a gu*u i grudi ćemo izbaciti pun plan. Moram da kažem da za komentar koji si mi dala, za Miljanu, ja moram da kažem da sam ja sa Miljanom bila ovde godinu dana. Ja nju toliko poznajem da ne treba niko da se meša u naš konflikt. Videćemo ko će kako komentarisati - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga