AKTUELNO

Posle udaje Jelisavete Orašanin za Miloša Teodosića, Vuk Kostić odlučio je da napravi neke promene, a ova glumica mu ne da mira, što je on sam i priznao.

Pati ili ne pati, poslednjih meseci je glavno pitanje koje mnogi postavljaju kada je reč o glumcu Vuku Kostiću čija se bivša devojka Jelisaveta Orašanin udala za proslavljenog košarkaša Miloša Teodosića.

Foto: Printscreen Youtube

I dok ga svi doživljavaju kao ucveljenog muškarca, izgleda da Kostić uopšte ne tuguje, već se ludo provodi, a to dokazuje i fotografijama na instagramu koji mu je postao nova zanimacija. Naime, Kostiću je koleginica Nina Janković otvorila profil na ovoj društvenoj mreži, a on je to obelodanio pa priznao da ga ovaj njen potez uništava:

Foto: Instagram

- Nina mi uništava život, otvorila mi Instagram. Dosadno joj - napisao je Vuk pored jedne objave, a da li mu je ona postavila i ostale fotografije nije poznato.

Vuk je pre dva dana postao korisnik društvene mreže instagram i ovo je prva fotografija koju je objavio.

Pročitajte još:

KONAČNO IMA PORODIČNI MIR: Stojke OVAKO uživa sa sinovima Lavom i Vladanom (FOTO)

A nije ni čudo da je prva objava bila sa njegovim, možda, najvećim ulovom s obzirom na to da je Kostić poznat kao strastveni ribolovac.

Koja će sledeća strast osim ribolova, lova i instagrama biti ovom glumcu, nije poznato, važno je samo da preboli Jelisavetu.

Autor: D. P.

#Jelisaveta Orašanin

#Miloš Teodosić

#Nina Janković

#Vuk Kostić

'