AKTUELNO

Ponosni tata otkrio je kako uživa sa sinovima.

Srpski golman, Vladimir Stojković započeo je potpuno novi život sa novom suprugom Valentinom sa kojom je dobio sina Vladana. A koliko je srećan s novom porodicom, svedoče i fotografije koje s vremena na vreme Stojković objavi na svom profilu na instagramu. Današnjom objavom raznežio je sve svoje pratioce kada je objavio fotografiju sa oba svoja sina, Lavom i Vladanom.

Stojković se 2009. godine oženio Bojanom Rajić sa kojom je u aprilu 2011. godine dobio sina Lava. Ipak, Bojana i Vladimir su se posle velikih bračnih problema razveli u martu 2014. godine. Njihov brak je bio buran, a jednom prilikom je golman čak i nasrnuo na svoju suprugu, o čemu su mediji mnogo pisali, te se spekulisalo čak i da je intervenisala policija.

Nakon razvoda, Bojana se udala za Branislava Đurđevića, visokog sportskog funkcionera i političara sa kojim je dobila sina Vukašina, dok je Stojković sreću pronašao pored dadilje Valentine Pupović koju je i oženio u oktobru prošle godine. Valentina je u februaru ove godine na svet donela njihovog sina Vladana.

A ovoga puta Vladimir je pokazao koliko se njegov stariji sin vezao za malog Vladana.

Autor: Pink.rs

#Bojana Rajić

#Vladimir Stojković

'