AKTUELNO

Drama!

Zadrugari i javnost bruje o prisnom odnosu Sandre Rešić i Marka Osmakčića, koji su se nedavno zbližili, a svi čekaju trenutak kad će ovo dvoje zadrugara stupiti u vezu. Ipak, mišljenja o ovom odnosu su podeljena, a mnogi ne veruju u Markovu iskrenost, jer smatraju da mu se ipak dopada Stanija Dobrojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina Pašović, jedna od zadrugarki sa kojima je Sandra Rešić imala najbolji odnos tokom trajanja "Zadruge 4", osula je paljbu po svojoj drugarici upravo zbog ovog odnosa, i to javno, putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Ko si ti? Meni je sve jasno i ne bih da objašnjavam! Ja sam ušla u "Zadrugu 3" sa odvratnom i lažnom pričom, za koju će me biti blam do kraja života. Ali sam tu grešku napravila na početku mog rijaliti bitisanja. I kroz tu priču sam izgubila legitimitet u mnogim stvarima. Ali, kao što rekoh, to je bilo na početku. Nije mi jasno da neko bude u rijalitiju 10 meseci, uđe opet i radi ovo?!?!?! MENI JE OVO JAKO ODVRATNO I SRAMOTA ME JE NJENE SRAMOTE! - napisala je Ermina, očigledno izrevoltirana Sandrinim ponašanjem.

Foto: Instagram.com/ermi.bolan

Autor: M. P.