AKTUELNO

Da li će ova ljubav imati srećan kraj?

U toku je emisija "Izbacivanje", noć kada će neko napustiti velelepno imanje u Šimanovcima. U borbi za opstanak večeras su Mensur Ajdarpašić i Sandre Bakša. Za crnim stolom u Beloj kući sedi par zadrugarki, a Sandra Čaprić i Dalila Dragojević koriste priliku da srede jedna drugu. Sandra radi manikir svojoj cimerki i pokušava da sazna sve o njenom razgovoru sa Filipom Carem.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta kaže Car, žao mu je što ja plačem? Ti si ga posavetovala da ima devojku ovde, da ne ide kući? Rekla sam mu da sam čula deo vašeg razgovora - izjavila je Sandra.
Rekoh mu kako da ideš kući kad imaš devojku ovde, treba da budeš srećan. On kao čini te nesrećnom, ne može da gleda to, kao ima probleme kod kuće, nerešene situacije u glavi. Znam ja da su to gluposti, znam ja šta je cilj. Da izađe, da promeni neke stvari, pa onda da se vrati. A to teško da će se destiti. Rekla sam ako nisi raščistio neke stvari sa Majom, zašto si ulazio u vezu - rekla je Dalila.
To nije fer što radi, iskreno nemam ni snage. Pre neki dan sam mu rekla da se osećam grozno, da se osećam loše pored njega i jel to vredno da se ja srozavam. Ovo je mučenje iskreno - rekla je Sandra.
Rekla sam mu što si ulazio u vezu ako hoćeš da izađeš sada - nastavila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga