AKTUELNO

Ponosna je na svoju ćerku!

U novom izadnju čuvene emisije "Premijera - Vikend Specijal" koja se emituje na televiziji Pink, novinar Nemanja Vujičić imao je priliku da porazgovara sa popularnom pevačicom Elmom Sinanović, koja je ovom prilikom ekskluzivno podelila svoju životnu priču.

Foto: TV Pink Printscreen

Elma se na samom početku na kratko osvrnula na to što se povukla i skoro pa nestala sa javne scene.

Bila je dosta razloga zašto sam se povukla sa javne scene, ali ne bih da se vraćam na to, želim da zaboravim taj period koji i nije bio baš najlepši period u mom životu, preskočilo sam to. Nije me bilo, ali sad sam se vratila i nastavljam tamo gde sam stala – otkriva Elma.

Popularna pevačica se dotakla i svog detinjstva, za koje kaže da ga se rado seća.

Moje detinjstvo je bilo srećno, svi smo nekako bili isti, nebitno da li smo iz bogate ili siromašne porodice. Nekako je to danas drugačije, nije kao ranije, ali ja sam imala fino detinjstvo, sad kad se setim... Drugačije su i vrednosti uoošte vezano sve za decu i njihova odrastanje. Sećam se svega, bilo je i simpatija, kao i svaka druga devojka... Sa tim momcima više nisam u kontaktu, oni su oženjini, ali nije ih bilo puno, to tada nije ni bilo popularno – kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Elma je ispričala i kako se njen talenat za muziku otkrio.

Sa četiri godine sam shvatila da je muzika moj poziv. Taj moj talentat je otkrila moja starija sestra, ona je to negovala kod mene. Stalno je sprema moje "koncerte" kad sam bila moja, podržavala me je cela porodica. Kad sam krenula u prvi razred već sam krenula da se pojavljujem na raznim priredbama i predstavljala svoju školu u pevanju – kaže Elma, pa oktriva kakva je u životnoj ulozi - majke svojoj mezimici Huliji.

Foto: TV Pink Printscreen

Stroga sam kao majka, umem da budem kritična, ali mislim da sam dobra majka. Sve što planiram uvek je to nešto što me vuče ka mom Novom Pazaru i moju ćerku. Jeste mamina kopija u smilu da peva kao mama, ali sve ostalo je na oca. Lepša je od mene i tu lepotu je dobila od oca. Dobro je dete, ona je talentovana za muziku, mislim da je vanserijski talenat. Bilo bi šteta da je ljudi ne čuju, nekad mi bude žao zbog toga, ali to je na njoj, ona će odlučuti. Ona sada peva deset puta bolje od mene u tim godinama. Peva na više jezika, nemački, engleski, na arapskom peva, grčkom, turskom – otkriva Sinanovićeva u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Autor: P.R.

#Elma Sinanović