AKTUELNO

On radi kao di-džej i povremeno maneken, a gde god da se pojavi, privlači ogromnu pažnju.

Ognjena Obradovića (25), sina našeg pevača Mikija Mećave, javnost je prvi put upoznala pre nekoliko godina kada je pružao podršku svom ocu koji je tada učestvovao u rijaliti programu Farma.

Mnoge žene tada su poludele za njegovom pojavom, jer je Ognjen pravi frajer. On radi kao di-džej i povremeno maneken, a gde god da se pojavi, privlači ogromnu pažnju.

Foto: Instagram.com/obradov1c

On je i te kako popularan i na društvenim mrežama, gde često objavljuje svoje fotografije. Voli da istakne svoje mišićavo telo, a bez obzira na to da li je obučen ili golišav, devojke lude zbog njegovih fotografija i već ga u šali upoređuju sa tatom Mećavom, i Ognjena zovu Tornadom.

Inače, Mikijev naslednik je završio Fakultet bezbednosti i visok je čak 194 centimetara, a od malih nogu je bio pravi zaljubljenik u sport.

Foto: Instagram.com/obradov1c

Upravo zahvaljujući svom fizičkom izgledu, Obradoviću su se mnogo vrata otovorila, kada je modeling u pitanju, te je radi i nekoliko kampanja, ajedna od njih je i sa jednim od naših najpoznatijih fotografa, Dejanom Milićevićem.

Ognjen važi za vrlo vrednog dečka, a osim već nabrojanih poslova, on je i profesionalni trener.

Podsetimo, Miki Mećava dobio je vanbračnu ćerku sa Radmilom Đorđević, zbog čega je završio i na sudu. Naime, kako je ona svojevremeno ispričala, Miki nije želeo da čuje za ćerku zbog čega je rešila da ga tuži.

Autor: M.K.