AKTUELNO

Bivša misica je obrisala sve profile na društvenim mrežama kako je ne bi povezali sa pevačem.

Saša Kovačević već dva meseca uživa u tajnoj vezi sa bivšom misicom Zoranom Tasovac, koja je pre 10 godina bila mis Kikinde i predstavljala našu zemlju na izboru za mis univerzuma.

Ali to nije sve što treba znati o njoj - ona iza sebe ima jedan brak i dete.

- Saša i Zorana su se upoznali u jednom kafiću, slučajno su se našli u istom društvu. Znam da se Sale oduševio čim ju je video, svidela mu se na prvi pogled, a ni ona nije bila ravnodušna. Odmah su razmenili brojeve i počeli da se čuju svakodnevno. Posle toga su izašli nekoliko puta i sevnule su varnice. Međutim, oni još kriju da su zajedno, mali broj ljudi zna da su se zaljubili. Zorana ne želi da se eksponira. Pre godinu dana se razvela i ima dete. I upravo zbog tog deteta ne želi da se provlači po novinama kao devojka Saše Kovačevića - otkriva izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Bivša misica Sašu još nije upoznala sa svojim najbližima i on nema nikakav problem s tim.

Foto: Facebook

- Oni ne žive zajedno i nemaju to u planu za sada. Koliko znam, Zorana smatra da je rano da Sašu upozna sa detetom i roditeljima, a njemu se jako dopada taj njen stav. Mnoge devojke su htele da budu sa njim jer je pevač, a sa misicom je sve drugačije. Ona je čak ugasila sve društvene mreže kad se smuvala sa Sašom kako neko ne bi posumnjao da su u vezi. Inače, Zorana ima 28 godina, ali ko god je zna kaže da je zrela za svoje godine. A da li će njihova veza postati ozbiljnija pokazaće vreme - završava izvor blizak njima svoju priču.

Foto: YouTube screenshot

PROČITAJTE JOŠ: ZALUDELA GRKE: Nikolija seksi fotkama sa letovanja SRUŠILA Instagram! (FOTO)

Saša se ovim povodom nije oglašavao, verovatno jer želi da svoj privatni život sačuva samo za sebe.

Autor: V. T.

#Dete

#Misica

#Saša Kovačević

#Zorana Tasovac

#pevač

'