AKTUELNO

Evo šta je rekla!

U novom izdanju čuvene emisije "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Jelena Pešić i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku, Olju Vampiricu, koja je nedavno napustila velelepno imanje u Šimanovcima.

Foto: RED TV

Kako je provela mesec dana u Beloj kući i bila svedok svih dešavanja, Olja se osvrnula na odnos Milica Veselinović i Mensura Ajdarpašića.

Ja bih nominovala Milicu, jer smatram da su prerano krenuli u taj odnos. Ipak mislim da za jednu devojku, bez obrzira što su oni u nekoj vezi nakon ta tri dana, meni je to smešno i to su gluposti, to neopravdava njihov se*sualni odnos, to po mom mišljenju nije bilo primereno – otkriva bivša zadrugarka, pa dodaje:
Milica je devojka koja je i sa Antom imala sličnu situaciju gde ga je prvog dana odmah primila u sobu. To pokazuje da je ona dosta slobodna za devojku od 17 godina, jer leći sa nekim prvi dan i primiti ga uopšte u sobu, ne znam... Meni to nije prihvatljivo. Ja jesam liberalna, jesam slobodna, ali nekako te neke stvari ne volim, to mi se ne dopada.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče njihovog odnosa i da li je on iskren, pa ja verujem da se tu gaje simpatije, ne mislim da njih dvoje nemaju neke emocije. Oni su se sad tu našli pod velikom kritikom javnosti, kao i zadrugara, pa mi je u jednom momentu bilo i žao, jer Mensur je čitavu agresiju i temperament koju je ispoljavao od početka je u stvari njegova odbrana, jer oni znao više kako da se odbrani i onda je išao nekim inatom i time pokazao neko svoje loše lice. On je posesivan, on s njom upravlja, on je čovek koji je patrijarhalan. Sigurno mu je lakše sa devojkom od 17 godina nego sa nekom izgrađenom osobom – kaže Vampirica.

Foto: RED TV

Ova veza definitivno više odgovora Milici, a ako se to sve opstati, mislim da se tu radi o nekih par meseci dok se Milica malo ne stabilizuje i sama oseti šou i sigurnom, jer ona je uz njega osetila zaštitu. Ona je mlada i ja joj se divim što je tako mlada ušla u tako nešto. Kada ona malo stekne sigurnost i podršku zadrugara, ona će u jednom momentu pukne – zaključuje Olja Vampirica u emisiji "Pitam za druga".

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Mensur Ajdarpašić

#Milica Veselinović

#Olja Vampirica