AKTUELNO

Nek je srećna!

Nakon što su svi primetili da postoje emocije između Sandre Rešić i Marka Osmakčića, stupili smo u kontakt sa Sandrinom najboljom prijateljicom iz Zadruge 4, Rialdom Karahsanović. Naime, obzirom da je Sandra najviše podržavala Rialdinu vezu sa Kenanom Tahirovićem, zanimalo nas je kakvo mišljenje ima Rialda o Rešićkinoj potencijalnoj vezi:

Foto: Pink.rs/N.Brajović

Kako bi prokomentarisala trenutno učešće tvoje drugarice Sandre Rešić u Zadruzi 5?

- Jedno što mi je zapalo za oko je to što je mnogo manje aktivna za stolom. Utanjila je sa tim u iznođenju svog stava, mada možda se i opekla posle prošle sezone, ali opet treba da budeš svoj, mada kapiram tu njenu kalkulaciju, mada ja sam tu uvek za nju - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs/P. RADOSAVLJEVIĆ

Kako komentarišeš njen odnos sa Markom Osmakčićem, jer su oboje priznali da imaju emocije jedno prema drugom i ponašaju se kao da su u vezi iako još uvek nije pao pravi poljubac?

- Što se tog dečka tiče, znam da je mlađi od nje, u tu teoriju ne verujem jer smatram da ko spava sa decom, upi*an ustaje. Mada ako je ona sreća i ja sam srećna, znam kako je imati vezu u rijalitiju. Verujem da joj je lakše kada ima nekoga, ali i on je lutao, od jedne do treće. Iskreno ne bih volela da Sandra negde možda ispašta u tom segmetu, ali nećemo trčati pred rudu, pustićemo vreme da pokaže sve, ali opet kažem, ako je ona srećna ja je podržavam - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.Brajović

#Zadruga