AKTUELNO

Iskreno!

Bivši zadrugar Edis Fetić prevario je svoju suprugu Zilhu sa Draganom Mitar, razveo se i dobio oštru osudu naroda zbog svog postupka. Nakon izlaska iz "Zadruge" vrlo malo se pojavljivao u javnosti, nije davao izjave za medije, sve do ovoga trenutka kada je rešio da otvori dušu u jednom intervjuu.

Foto: Instagram.com/zzilhaaa, Pink.rs

Budući da je njegov razvod sa bivšom ženom Zilhom ispratila čitava Srbija, sada je otkrio u kakvom je odnosu sa njom danas kao i koliko viđa decu.

Mogu reći da smo u ok odnosima. Naravno da dođe do nekih nesuglasica, ali ja sam stariji pa popustim. Deca su kod mene dva-tri dana nedeljno i lepo nam je - otkrio je bivši zadrugar.

Dragana i Edo imali su buran odnos tokom "Zadruge 3", varali su svoje tadašnje supružnike pred milionima gledalaca, voleli se, da bi nakon toga stavili tačku na ljubav. Edo je otkrio da ga nije vodila ludačka strast u tom odnosu, ali i da nije ljubav jer nije do kraja života.

Ja sam malo mator za ludačku strast. Za mene je ljubav do kraja života i samo za onu sa kojom budem ostao do kraja mogu reći da je prava ljubav. Ja stojim iza svojih odluka i odabira, da mogu da vratim vreme ne bih ulazio u Zadrugu - bio je iskren.

Foto: Instagram.com/dragana_mitar, Pink.rs

Međutim, kako je Pink.rs ekskluzivno objavio, par se nedavno pomirio i na društvenim mrežama javno pokazivali da se ne odvajaju jedno od drugog, ali izgleda da je pomirenje bilo kratkog daha. Edo ni sam nije siguran kako je do ovoga uopšte došlo.

Za bivše ljubavnike noć je teren opasan (smeh). Verujte mi da ni sam ne mogu da odgovorim na ovo pitanje. Nemam konkretan odgovor zašto smo se posvađal, pomirili, pa opet posvađali - rekao je Fetič, pa prokomentarisao navode da je Dragana "samo sa muškarcima zbog novca":
Ne mogu govoriti kakva je bila u drugim odnosima. Ja to nikada nisam primetio u našem odnosu. Ako mi nije uštedela, nije ni potrošila. Ja sam taj koji zarađuje novac, ja ga i trošim, ali ne smemo zaboraviti da je to samo papir.

Foto: RED TV

Autor: P.R.

#Dragana Mitar

#Edis Edo Fetić

#Zilha Karišik Fetić