AKTUELNO

Svi znaju o kome se radi!

U toku su nominacije. Zadrugari biraju između Milice Veselinović i Mensura Ajdarpašića. Naredni koji nominuje je Miki Đuričić:

Ja ću da pričam u svoje lično ime. Milica je prema meni jako fina, ona meni persira. Njih dvoje mi stalno nude hranu. Ona je jako pristojna i osećam neko poštovanje od nje. Sa druge strane Menusr isto mene ceni i ja njega. Ne mešam se u njihovu vezu, a ako je nešto pogrešio, ja sam mu to rekao. Ima on problem, mlad je i ne zna nekada da se izrazi ali to je zbog mladosti. On prihvata moju kritiku. Pa ljudi svi grešimo, vreme će sve pokazati, spustio je loptu, a vidi se da bira društvo i meni je to normalno. Šaljem njega, jer znam da bi on voleo da zaštitim Milicu. Kapria on kada mu neko ukazuje na grešku, i meni je to drago, ali mora da se opusti malo, ne mora stalno da vežba - nominovao je Miki.
Ja Mikija volim i imam poštovanje prema njemu, od njega može dosta toga da se nauči - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobra sam i sa Menusrom i Milicom. On je specifičan ali ona je baš za njega. Konzervativan je i tradicionala. Moram da kažem da se sa mnogom stavovima slažem, ali nikada ne bih više mogla da budem sa takvim tipom muškarca, a imali smo ovde jedan takav primer u rijalitiju sa kojim sa bila. To je previše zatucano, prošli vek, poštujem ja muškarca, ali ne bih to trpela. Ti si kao iz pećine, iz prošlog veka. On je meni rekao da ne nosim više kratak šorts, popovao mi je oko oblačenja, on je takav - rekla je Stanija.
Moraću da nominijem Milicu, jer Mensura duže znam - rekla je Stanija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona i ja se znamo, i pričali smo o mnogim stvarima, ja sam se njoj poverio jako. I hvala joj na lepim rečima - dodao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga