AKTUELNO

Šok!

U emisiji "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Stefan Kandić Kendi i Jelena Pešić ugostili su bivše zadrugare, mladi bračni par Alena i Maju Hadrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna od zapaženih ljubavnih veza iz prethodne sezone Zadruge, bila je između Rialde Karahasanović i Kenana Tahirovića, koja se nedavno okončala raskidom. Poznato je da se Alen druži sa Kenanom i da mu je najbolji prijatelj iz rijalitija, tako da se Hadrović potrudio da ostane suzdržan koliko može.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Naravno da znam, ali smo previše bliski prijatelji da bi mogao nešto da otkrijem. Rijalda peva kod mene sutra, toliko znam. Ne znam da li su se pormirili. Video sam danas da je Kenan njoj nešto lajkovao, ali nisam ništa pitao. Bila je gužva tako da nismo ni stigli da pričamo. Sa Anđelom sa Šebezom, Matorom i Anđelom, realno ja sam dobar sa većinom, ali eto njih da izdvojim. Uglavnom se čujemo, verovatno sam nekoga zaboravio. Ja sam čak zaboravio na svadbu prijatelja da zovem, totalni haos. Svog prijatelja nisam zvao, napisao sam roman da mu se izvinim - govorio je Alen.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga