AKTUELNO

Brat Novaka Đokovića u vezi je sa Tijanom Ralić koja mu je priredila romantično iznenađenje za rođendan.

Veza najmlađeg brata Novaka Đokovića, Đorđa sa Tijanom Ralić traje već nekoliko godina, a njih dvoje ne kriju koliko se vole. Koliko voli svog dečka, Tijana je pokazala i danas kada Đorđe slavi 22. rođendan. Ona je najpre sinoć napravila romantično iznenađenje za pamćenje, pred kojim je mladi Đoković ostao potpuno iznenađen, a Tijana je sve obelodanila fotografijama na svom profilu na instagramu:

Foto: Printscreen Instagram

Sveće, pokloni i helijumski baloni u obliku srca bili su deo dekoracije koju je Tijana pripremila za Đorđa kom je posvetila i poseban status:

Srećan rođendan onom koji poseduje moje srce. Hvala ti što si mi pokazao da neko može ovoliko da se voli. Srećan rođendan, ljubavi - napisala je Tijana, ispod romantične fotografije.

Đorđe, koji nema profile na društvenim mrežama, nije mogao da joj odgovori, ali joj je sigurno uživo izrazio zahvalnost, a ona je nastavila da objavljuje fotografije rođendanskog iznenađenja.

Foto: Printscreen Instagram

Pročitajte još:

ŠOKANTNO OTKRIĆE: Radin otac neće ni da čuje za Harisa, pevačica MORA DA KRIJE VEZU! (FOTO)

Narednog dana, Đorđe je upriličio rođendansko slavlje, a kao pravi domaćin on je sekao tortu i delio gostima. I ovaj trenutak videom je zabeležila njegova devojka i pokazala kako je najmlađi Đoković tom prilikom bio elegantno obučen.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: D. P.

#Novak Đoković

#Đorđe Đoković

'