AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Nakon snimka na kojem je Filip Car komentarisao Sandru Čaprić i iskazao svoje nezadovoljstvo u muvanju sa njom. Car je otkrio da mu nije lako jer smatra da Sandra nije ozbiljna u nameri sa njim, pa je otrkio da joj zamera druženje sa pojedinim zadrugarima, a on je ostavio Maju Marinković. Nakon toga voditelj Milan Milošević je dao reč  Lepom Mići:

On nije još raskrstio neke stvari sa Majom, i to njega koči. Nije to prava emocija koja treba da bude između njih - rekao je Mića.
Ja sam pričala sa Filipom, on je nesiguran u sebe i traži opravdanje, mada to nije mnogo jako da bi se on trudio. Jedno što se razlikuje u tovom odnosu sa Sandrom, je to što želiš da se promeniš za razliku od starih veza - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan je upitao zadrugare da li je normalno što Car njoj zamera neke stvari:

Nije se ona snašla - dobacili su zadrugari.
Meni nije jasno, on se žalio a onda ušao u vezu. Jasno je kao dan da je on prisluškivao neke stvari. Car je znao da će Sandra ući sa njim u vezu, ali on nije smeo dok nije dobio informaciju za Maju - dodao je Mića.
Sandra je meni rekla da je on bio ljut jer mu ona nije donela hranu, a i da ga nije poljubila, ali ona se kaje. Filip je najiskreniji kada je povređen, ja sam njemu maločas rekla da on izgleda nezainteresovano, ali morate da znate, mi smo Filipa upoznali kako on funkcioniše u haosu, ali moramo da mu damo vremena i prostora da videmo kako će se on snaći u toj mirnoj luci - komentarisla je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije zdravo da se bacaju tanjiri, ali Caru treba žena koja može da ga drži. Ja mislim da je on bio pod revoltom, ali postoji kod njega emocija za Majom, a on to traži tu dozu lickastog kojeg ima Maja - komentarisao je Marko.
Ja neću da iznosim neke stvar o kojima on i ja pričamo. Meni jeste krivo, ali ja nisam znala šta ja i kako mogu da uradim. Moram da kažem da smo on i ja komentarisali Marka i ja sam rekla da je on lep muškarac, ja da sam htela da budem sa Markom ja bih bila sa njim - rekla je Sandra kada je Marko skočio da se buni što njega niko ništa ne pita:
Meni je Car skrenuo pažnju ne neke stvar, ali on jeste bio u pravu što se pobunio - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja pokazujem ljubomoru kada mi se neko svidi, ali sve je istina. Međutim, bilo je situacija koje sam joj ja zamerio, ali ono sa Markom, Dinom bile su tebe za to. Ja sam oprezan posle svega što mi se desilo, nije ništa idealno, ja moram da polako gradim odnos. Vidim ja da se trudi da promenimo neke stvari. Meni je ona kao sklop odlična skroz - rekao je Car.
Ja sam isto rekla što je on pričao. Ja ne mogu da kažem da sam prezaljubljena, ja imam 30 godina i veoma sam oprezna - objasnila je Sandra.
Ja moram da kažem da ja smatram da ima nade za njih. Filip je kao ja Devica, a on je perfrekcionista, i ja znam šta on traži, i mislim da Sandra to nema, ali da će doči do toga - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Zadruga