AKTUELNO

Totalni haos na samom početku!

Milan Milošević ušetao je u Belu kuću i okupio zadrugare, a prvi klip za večeras prikazao je komentarisanje Marka Osmakčića

Za mene je rekao da sam guska, ali ja mislim da sam više patka. Nezreo je i ponaša se kao klinac - rekla je Sanja.
Ne sviđa mi se ovo komentarisanje mene, vidim i da non-stop komentariše Sanju - rekla je kratko Sandra Rešić.
Moraju se neke stvari znati, čudno mi je da Sandra Rešić dozvoljava neke stvari, da ona zadovoljava da baca cigare. Ako neko nekoga voli, on ga voli i sa manama. Sanja je neko ko je jako inteligentan, ona je samo tiha - komentarisao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da Marko ne zaslužuje Sandru - dodala je Sanja.
Meni ništa nije loše na ovom snimku, rekao sam da je guska, da, ali to je bilo pod dejstvom neke ljutnje. Ja sam u revoltu to rekao, znam da Sanja nije glupa, ona dobro analizira neke stvari, mislim da je ponosno glupa. To je bilo prekjuče, prošlo je dva cela dana - pravdao se Marko.
To je bilo juče ujutru - ubacila se Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Okej si, Sanja, za mene si ispala ponosno glupa i to je to - završio je Osmakčić.
Sanja nema nijedan promašaj ovde, grešku, glupost. Ona uvek poentira, ne čuje se, ali mene pozitivno iznenadi kad ustane. Loše te je učila Stanija, ako te je ona učila. Premlad je on za Sandru Rešić, ona svesno ovo drži ovako, jasno je da njoj ne treba momak koji ne zna šta hoće, koji se nje setio na kraju, posle svih devojaka - govorio je Mensur.
Slušaj, Mensure, ja sam uradio više nego što ćeš ti ikada! - pobesneo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovakvi profili momaka odgovaraju devojkama poput Stanije, da im budu mentori, da sve po njihovom rade, da ih slikaju... - nastavio je Ajdarpašić.
Niko nije rekao da je ona glupa devojka, ali između Osmakčića i Janjuša, ona je izabrala Janjuša, meni je tu ispala glupa - rekla je Stanija.
Ti kao da pričaš o svom bratu, ja ti zbog tebe pričam! - poručio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

On je sad predstavio Sandru Rešič kao nešto posebno, a na ovom snimku izgleda kao da ih je sve stavio u isti koš - komentarisao je Miki.
On mene malo podseća na mene iz prošle sezone i pravi iste greške. Kao da gledam sebe u nekim situacijama. Prvenstveno ne može podneti kritiku, kao i ja tada, uplete se sa curama, pa kad im ne odgovara, one ga otkače, njemu proradi sujeta, pa krene vređalicu i traži buzdovane, koji ih slušaju - govorio je Car.
Sandra, šta ti treba ovo, da se blamiraš? upitao je Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko je doživeo poraz, kad je dobio nadimak "uradi sam", jer su ga sve odbile - završila je Sanja.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga