AKTUELNO

Madam je u višegodišnjem braku i njen muž ne zna čime se ona bavi.

Tema elitne prostitucije izazvala je pravi haos u domaćoj javnosti i regionu. Svakim danom isplivavaju novi, šokantni detalji, za koje su glavni akteri ekskluzivnih saznanja mislili da se za njih nikad neće saznati.

Ovog puta Kurir otkriva da je - pored žene poznatog pevača koja se bavi podvođenjem devojaka još jedna poznata dama i to pevačica, madam, ali je njoj specijalnost muška prostitucija. Madam je u višegodišnjem braku i njen muž ne zna čime se ona bavi.

Foto: Unsplash.com

Ona se ovim unosnim biznisom bavi isključivo van granica Srbije. Najčešće mladićima ugovara seks na egzotičnom ostrvu, gde je razvila ovaj biznis i ima dugačak spisak klijentkinja.

Naime, pevačica sve detalje ovog posla s mladićima utanači pre odlaska na egzotično ostrvo, na koje ide često tokom godine jer joj biznis cveta. Oni koji znaju čime se bavi tvrde da joj u svemu ovome pomaže nekoliko godina mlađi ljubavnik, kojeg je uvela u biznis, o kojem njen muž ne zna ništa.

Nakon što se o svemu dogovore, madam u pratnji najčešće tri ili četiri mladića i ljubavnika odlazi na beogradski aerodrom, gde je više puta i bila viđena, iako se o tome gde ide i s kim do sada nije znalo više detalja.

Foto: Pexels

Autor: M.K.