AKTUELNO

Zadala sebi cilj!

Nataša Bekvalac požalila se pratiocima na Instagramu da se usled odvikavanja od nikotina ugojila čak 13 kilograma. Nataša je, inače, pravilnom ishranom i redovnim treninzima održavala svoju kilažu od 47 kilograma, a nakon što je krenula sa odvikavanjem od cigareta, priznaje da se ugojila i da sada ima 60 kg.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

- Dakle isto ovoliko kilograma sam imala u momentu izlaska iz bolnice kada sam rodila moju Katju... To mi se desilo nakon prestanka pušenja, ali ne odustajem. Videćete me za deset dana jer sam opet u rukama svoje spasiteljke - napisala je Bekvalčeva i pokazala da je počela sa zdravom ishranom.

Foto: Instagram.com/bekvalceva

Inače, Nataša se nedavno požalila svojim pratiocima da joj ostavljanje nikotina pravi probleme da je počela nenormalno mnogo da jede.

- Svaki dan mi je malo lakše od prethodnog, ali mi je i dalje jako teško. Morate naći jak motiv, nešto što može da stane na crtu ovom poroku koji će vas prvo zavesti a onda lagano ubijati. Još sam jako nervozna, razdražljiva, tankih živaca, doslovno me sve iritira i izvodi iz takta - napisala je ona nedavno na storiju.

Autor: M.K.