AKTUELNO

Čuvenog tekstopisca porodica sahranila juče na Novom groblju pokraj sina Miloša.

Marina Tucaković, koja je preminula 19. septembra u 67. godini, sahranjena je juče na Novom groblju u Beogradu, u prisustvu oko 50 osoba, uz strogo poštovanje epidemioloških mera. Njena poslednja želja bila je da počiva pored sina Miloša.

Foto: Pink.rs

Najbliži su se poslednji put oprostili od voljene Marine u suzama. Sat vremena pre opela na groblje su došli Marinin sin Milan Laća Radulović, koji je bio vidno utučen, i suprug Aleksandar Radulović Futa, koji je ćutke položio cveće. Sa njima je sve vreme bila i Marinina kuma Marijana Petrović.

Foto: Pink.rs

Čim su čla­no­vi po­ro­di­ce do­šli u ka­pe­lu, obez­be­đe­nje je za­tvo­ri­lo vra­ta, ko­ja su otvo­re­na tek ka­da je po­če­lo ope­lo. Fo­to­gra­fi­ma i no­vi­na­ri­ma je bi­lo stro­go za­bra­nje­no pri­bli­ža­va­nje sa­moj ka­pe­li, ta­ko da je obez­be­đe­nje to­kom ce­le sa­hra­ne bi­lo ra­spo­re­đe­no na ne­ko­li­ko me­sta po gro­blju.

Foto: E-Stock

Me­đu pr­vi­ma je na sa­hra­nu do­šao Oli­ver Man­dić. Čim je do­šao, ušao je u ka­pe­lu, u ko­joj je ostao do kra­ja ope­la. Na­kon nje­ga sti­gli su i Je­le­na i Ži­ka iz gru­pe Za­na, a za­tim i Že­lj­ko Jo­k­si­mo­vić, kao i ve­li­ki Ma­ri­nin pri­ja­te­lj Da­ni­jel Pa­vlo­vić. Ia­ko je Ma­ri­ni­na po­ro­di­ca u oba­ve­šte­nju pred sa­hra­nu oba­ve­sti­la sve zai­n­te­re­so­va­ne da je ru­ko­va­nje za­bra­nje­no, ka­da je na sa­hra­nu do­šao Sa­ša Ma­tić, Fu­ta je po­se­b­no istu­pio i ru­ko­vao se sa pe­va­čem. Me­đu po­sled­nji­ma je sti­gla i Ce­ca Ra­žna­to­vić sa ve­n­cem od be­lih ru­ža. Ona ni­je ula­zi­la u ka­pe­lu, ni­ti se po­zdra­vi­la sa Ma­ri­ni­nom po­ro­di­com.

Foto: Pink.rs

Na­kon ope­la, tu­žna po­vo­r­ka kre­nu­la je ka grob­nom me­stu. Kr­st je no­sio pe­vač Da­ni­jel Pa­vlo­vić, dok su ko­v­čeg no­si­li Ži­ka Za­na, Oli­ver Man­dić, Že­lj­ko Jo­k­si­mo­vić i Da­mir Han­da­no­vić. Fu­ta i La­ća su je­ca­ju­ći ko­ra­ča­li iza san­du­ka.

Na­kon do­la­ska po­vo­r­ke na grob­no me­sto, Ma­ri­nin san­duk je spu­šten u ze­mlju, uz gla­sne je­ca­je i plač pri­su­t­nih. Go­vo­ra ni mu­zi­ke ni­je bi­lo.

Foto: E-Stock/Blank, Printscreen Twitter.com/Marina Tucaković, Instagram.com

Senku na Marininu sahranu bacio je skandal kada je tokom sahrane Marinin sin Laća Radulović, navodno, rekao Ceci, Saši Matiću, Milanu Kaliniću i Damiru Handanoviću da ne prilaze grobu njegove majke.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Autor: Pink.rs