AKTUELNO

Društvena mreža je za sve kriva.

Novi estradni rat razbuktao se danas na srpskoj estradi nakon što je mladi pevač Slobodan Radanović iskritikovao koleginicu Ljupku Stević.

Kako on tvrdi, pevačica ga je nekoliko puta zapratila i otpratila na Instagramu, pa je on taj postupak shvatio kao da ona želi da prikupi pratioce.

- Dotična žena me već 5. put zapraćuje i otpraćuje na Instagramu. Molim vas, tako se ne postaje influenser - napisao je Sloba pored snimka ekrana koji je objavio na Fejsbuku i Instagramu.

Foto: Instagram

Kako bismo proverili i drugu stranu priče, pozvali smo Ljupku, a ona je bila iznenađena kada je čula za to.

- Ja ne znam ni ko je taj lik. Anonimus potpuni. Uopšte neću da komentarišem neke tamo nebitne likove i pilićare - rekla je Stevićeva i dodala:

PROČITAJTE JOŠ: KAO PUŠTENA S LANCA! Tamara posle izlaska iz bolnice prvi put izašla u provod, VIŠE SE SKINULA NEGO OBUKLA! (FOTO)

- Ne poznajem ga, ne znam ni čime se bavi. Totalno sam van te priče. Glupost živa. Ako se neko afirmisan uhvati za mene, slobodno neka se javi lično da mu odgovorim. Ovi neafirmisani pilićari da se hvataju za moje ime da bi napravili sebi reklamu ne zaslužuju ni komentar. Dakle, pilićarske priče me uopšte ne zanimaju - izjavila je pevačica za portal Pink.rs.

Autor: V. T.

#Ljupka Stević

#Sloba Radanović

#pevač

#pevačica

'