AKTUELNO

Haos bivših prijatelja!

Naredno pitanje u večerašnjoj emisiji "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević pročitao je Filipu Caru.

Šta ima Sandra, a nema Maja i ako može da odgovori i naš Jaško? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa... Ja sam rekao na intervjuu da imaju neke sličnosti, ali jednostavno, desilo se u ovom prostoru da sam poklekao. Sandra mi se sviđa, paše mi... Nisam je na samom početku primetio, posle mi se izdvojila ovde, svidela mi se. Razmislio sam posle, možda bih u odnosu sa Majom bio donji, možda bi kad bi ušla imala emocije prema Janjušu... Pa, ima... Ima to da nije povezivana ni sa kim što se tiče rijalitija, nema ko može ovde da upre prstom i kaže kda je spavao sa njom. Ima tu mirnoću u sebi, ne reaguje burno kao Maja, nema te neke hireve, ali ja stojim i dalje iza toga da je Maja dobra. Nema tu ludost negativnu u sebi Sandra, Maja ima i pozitivnu i negativnu, kad prezupči to postaje degutantno... Sandra mi više paše - odgovorio je Car.
Jako je malo vremena prošlo da ocenimo Sandru Čaprić 100% kakva je ona, kakva je u vezama i tom nekom ljubavnom odnosu. Ovako gledano, Sandra je malo smirenija u tim vezama. Što se Maje tiče, Maja Marinković ima sve bolje od Sandre Čaprić, osim jedne stvari. Jedino što Maja nema je poštovanje prema samoj sebi - rekao je Janjuš.
Sandra je devojka ozbiljna, radi na sebi i karijeri. Ja sad neću da vređam Maju. Ti kao da hoćeš da se uštekaš Maji. Ne mogu da se uporede... - pobesneo je Filip.
Maju je dosta stvari kroz život navelo da se ponaša ovako kako se ponaša. Ja nju ne opravdavam, ali to je uticalo - pričao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ma kakva životna priča, devojka je imala sve, sve joj je otac omogućio. Nije imala majčinu ruku u nekom momentu, ali majka je napolju zove svaki dan, ja sam video - nastavio je da besni Car.
Ja sam rekao, većina muškaraca bi bilo sa Sandrom, ali mi još ne znamo kakva je Sandra. Ali svako normalan, ako ćemo iskreno, bi birao Sandru Čaprić. Možda je maja bolji čovek, možda nije, mi ne znamo, videćemo - dodao je Janjuš.
Ogromna je razlika, kao da me pitate koja je razlika između Osmakčića i mene. Maja je meni najdraža od svih devojaka sa kojim sam bio da javnost zna, od Mine, Sanje... Ali budimo realni, sada upoređujemo Sandru Čaprić sa Majom, koja mi u Beču iskače kroz prozor - govorio je Filip.
Prošle godine su svi pričali da je Maja top. Ribetna, vrhunski tip, super, ali luda - istakao je košarkaš.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričamo šlagere sad, pričali da je k*rvetina, psihopata, ludničarkom, ne znam ti šta... Ne znam sa kojim ciljem Janjuš ovo radi, ali nije dobro poređenje - govorio je Car.
Jedna stvar mi je danas zaparala uši. Čuo sam da je Sandra kupila tri piva Caru i donela mu da ga oraspoloži. Da bi bio kao u nekom hajpu, to je toliko loš potez. To ga stavlja u problem. Tako da, ja mislim da je to jako loš potez, naročito što je početak veze. Tim gestom da stimulišeš momka... Ona je htela da vidi tad i da pokrene neku emociju... To je velika greška, pa kap da je... - ustao je Dejan Dragojević.
A pre toga je rekla da neće da mu da da pije, takva je hinja to. I to pozajmila pare - nadovezala se Irma Sejranić.
Budimo realni, gledamo u ljubavnom odnosu... Maji je u ova dva meseca vani bilo najbitnije koliko će kubika da stavi... Da li će može da ih iznese, da li ne, a Sandri je bitno da li će da napravi karijeru ili ne. Sudim na osnovu ovoga što sam video do sad... Maja je možda bolji čovek od Sandre, to ćemo videti, ona bi ti dušu dala, ali znaš koliko je puta ona meni rekla: "Joj, kako bih ja top bila, kad ne bih bila posesivna i luda". Maju da pitaš za Sandru, ona bi rekla da je cura ispravnija. Neuporedive su - istakao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Filip Car

#Janjuš

#Maja Marinković

#Sandra Čaprić