AKTUELNO

Drama!

Nakon pauze za reklame, voditelj Milan Milošević dao je reč Filipu Caru u emisiji "Pitanja gledalaca", kako bi prokomentarisao moguće pomirenje sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidite ovako, što se tiče ove situacije, da li će doći do pomirenje... Prošle godine kad sam došao u ovu kuću mislio sam da sve znam. Kad sam izašao odavde, video sam koliko stvari ne znam, naročito o međuljudskim odnosima. Da pružim Janjušu ruku sad, ne bi bilo dobro, ne bi bilo ispravno, jer bi se stvari samo gurnule pod tepih. I kad bi jedan drugome prešli preko nekih stvari, trebalo bi da prođe određeno vreme, da bismo mogli nešto. Ja sam neko ko prašta, a i tražio oprost. O tom potom. Neka legne i kod mene i kod njega... Ono što sam rekao za Janjuša i Maju (predložio da se pomire), Janjuš je ovde ostavio neki prostor što se tiče Maje, zašto i kako, ne znam, možda je voli. Zato sam to rekao... Irma je malo štura bila malopre, nema kapacitet da iznese neke stvari. Nema taj kapacitet da neke stvari koje želi žustro da nam predoči... Nabode nešto tu, a sama srž koju proba da nabode je da smo i Janjuš i ja na neki način povredili Maju, sa tim se slažem. Džoni Dep (Irma) je to dobro predočila nama... Janjuš i ja se sastanemo, pa nas žene rastave... Ali razlika između odnos Maje i Janjuša i Maja i mene je što je Janjuš podneo određenu štetu, ja nisam. On je izgubio ženu, imao veću težinu... Maja sa pravom može da uđe u ovu kuću i da krene da nas napada... A što se tiče našeg prijateljstva, pustimo vreme da pokaže - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

A ti si toliko inteligentan da si potvrdio sve što sam rekla. Počeo si čak i u pab da dolaziš. Š*pak si i ti, i on. Tek ćemo da se igramo. Što više pričaš, više priznaješ - odgovorila je Irma.
Znaš kako bih te isprespakao, ali nisi mi ratnik dobar - odbrusio je Car.
Sviđam ti se, Care, to znam. Ti si ljubomoran, hteo bi da osećaš ono što je Janjuš od Maje. Pokušao si da napraviš istu vezu jer si ljubomoran na Janjuša. Pusti sad da pitam nešto Janjuša. Janjuše, da li si tokom s*ksa između tebe i Maje ejakulirao u Maju? Pošto ovde pričaš da nisi znao da postoji mogućnost da je trudna sa tobom. Valjda znaš šta si radio, odgovori mi na pitanje - nastavila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ženo, skloni mi se - odgovorio je on.
Bebo, znao si to, ali si hteo da pobegneš od odgovornosti, jer si p*čka - poručila je Irma.
Bebo, ja ti nisam beba, a ti si možda beba nilskog konja. Skloni mi se - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.