AKTUELNO

Ko bi rekao da je napunila 50?!

Bivša supruga nekadašnjeg trenera crno-belih Lotara Mateusa, Marijana Mateus proslavila je 50. rođendan u Budimpešti. Naime, Marijana se oglasila na svom Instagram profilu i zahvalila svima koji su joj ulepšali dan, ali i podelila nekoliko fotografija sa svojim pratiocima.

- Zahvalna sam na ljubavi koju sam dobila, ulepšali ste mi dan - poručila je Marijana pratiocima na društvenim mrežama, koji su joj uputili brojne rođendanske čestitke sa najlepšim željama.

Ona je objavila nekoliko fotografija u kojima izgleda savršeno u beloj elegantnoj haljini, a mnogi komentarišu da nikada bolje nije izgledala.

Marijana nije podelila ceo ambijent, ali na jednoj od slika se može videti i torta na 5 spratova u belo-zlatnoj kombinaciji.Podsetimo, iako poslednjih godina živi u Londonu, rođendan je proslavila u Budimpešti, za koju je vežu brojne uspomene.Nakon razvoda od Miodraga Kostića, 1999. godine, Marijana se sa decom - Dajanom, Aleksandrom i Anđelom preselila u mađarsku prstonicu koja joj je postala drugi dom.

Autor: M.K.

#Marijana Mateus