AKTUELNO

Zadrugari šokirani njihovim izjavama!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno bilo je upućeno Filipu Caru:

Maja je izjavila da je sve vezano za tebe limunada, ali je isto tako primetila da Janjuš često pevuši Favorito. Šta kažeš ti na sve to? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni što se nekih stvari tiče nije bila limunada, tu su i svedoci. Ako je bila limunada, onda je to bilo malo žustrije. Nisam ispoštovao Maju, čuo sam da je raskinula sa mnom, ja sam posle raskinuo sa njom i to je to. Ja bih svakako voleo da se korektno pozdravimo, zatražiću joj razgovor - odgovorio je Car.
To su Majini izleti, jer nije mogla da prežali Janjuša, mislim da je to njena greška. Ako uđe i bude sa Janjušem, mislim da im neće biti lako. Janjuš ima princip i stav da više neće biti sa njom, ali je on prekinuo odnos sa Majom, ne zato što je ne voli, nego zato što se zakleo u nešto veće od Maje - prokomentarisao je Janjuš.
Mislim da i ne bi trebalo da bude nešto ljuta na mene, mi smo samo mesec dana bili u vezi, malo mi je smešno - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Istina je da je Maju jedino voleo Janjuš, mislim da je i danas voli, a Maja to zna. Možda je od Filipa očekivala da joj bude zamena. Na kraju je Filip uradio isto što Mensur i Čorba, nategao je malo i šutnuo - rekla je Stanija.
Ovo su šlageri, svi mi znamo da bi Sandra i Car ovde preživljavali pakao da je Maja sad ovde - rekla je Sandra Rešić.
Ja bih voleo sa Majom na Zadrugoviziji da pevamo Favorito, ta je pesma obeležila nekako našu vezu, bolje nego da se bijemo - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga