AKTUELNO

O ovome svi pričaju!

Marina Tucaković sahranjena je na Novom groblju pored sina Miloša Radulovića, što je bila njena poslednja želja. Sahrani je danas prisustvovao samo najuži krug članova porodice i najbližih prijatelja, što je bila želja Marininog supruga Aleksandra Fute Radulovića i sina Milana Laće Radulovića koji su saopštenjem istakli da žele da što manje ljudi dođe zbog teške epidemiološke situacije.

Međutim, ispraćaj Marine Tucaković i dostojanstven oproštaj od nje ostao je u senci skandala koji se dogodio na sahrani, a o kojem danas pišu svi mediji. Marinin sin Laća navodno je prišao je pevačici Svetlani Ceci Ražnatović i tražio da se udalji sa sahrane. Ceca je navodno odmah napustila sahranu, a niko nije želeo da komentariše spornu situaciju.

Foto: TV Pink Printscreen, Instagram Printscreen

- Ono što se desilo na sahrani Marine Tucaković nije smelo nikada da se dogodi nigde, a ne na oproštaju od jedne takve žene i umetnice. Svi prisutni su poštovali epidemiološku situaciju i nosili maske, a držali su i distancu, pa ono što je Laća rekao Ceci nema veze s koronom. Ceci je rekao: "Tebe ne mogu da gledam očima". Ona se iste sekunde okrenula i otišla, a svima je bilo toliko neprijatno da su počeli da se sklanjaju - otkrio je navodno izvor sa lica mesta.

Foto: Pink.rs, E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: M.K.