AKTUELNO

Čuvena hitmejkerka Marina Tucaković sahranjena je danas na Novom groblju u porodičnoj grobnici pored sina Miloša, koji je preminuo pre 13 godina.

Petnaest minuta pošto se sahrana održala, njeni prijatelji i najbliži stajali su, jecajući i plakajući za Marinom. Oliver Mandić, Mina Kostić, suprug Futa i sin Laća nemo su stajali petnaestak minuta, a onda je Laća groblje napustio u pratnji Olivera Mandića i prijatelja.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Futa je ostao i nepomično gledao u večnu kuću svoje supruge, koja je prekrivena cvećem.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Marina Tucaković izgubila je bitku 19. septembra, posle teške bolesti u 67. godini. Ona je, kao najpoznatiji srpski tekstopisac, poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena nakon što joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Foto: Pink.rs

Marina je rođena 4.11.1953. godine u Beogradu. Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu. Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića. Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. 

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Karijeru je započela pišući pesme za grupu "Zana", a neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Oliver Dragojević, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Autor: pink.rs

#Aleksandar Radulović Futa

#Marina Tucaković