AKTUELNO

Marina Tucaković, naš čuveni tekstopisac, sahranjena je danas na beogradskom Novom groblju.

Marinu, koja je posle duge i teške bolesti preminula pre tačno sedam dana u 67. godini, na večni počinak je, prema želji njenih članova porodice, ispraćena u najužem krugu članova porodice, prijatelja i dugogodišnjih poslovnih saradnika.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Pink.rs

Njen suprug Aleksandar Radulović Futa i sin Milan Laća Radulović teško su poneli veliki gubitak, a danas im je najveća podrška bila Marinina kuma i višedecenijska prijateljica Marijana Petrović.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Od Marine su se danas na Novom groblju oprostile i ličnosti s domaće javne scene - Svetlana Ceca Ražnatović, Oliver Mandić, Saša Matić, Željko Joksimović, Danijel Pavlović, Damir Handanović, Jelena i Žika iz "Zane" i drugi...

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: Pink.rs

Inače, Marini je ispunjena poslednja želja, da bude sahranjena pored sina Miloša, a ne u Aleji velikana.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, Marina Tucaković izgubila je bitku 19. septembra, posle teške bolesti u 67. godini. Ona je, kao najpoznatiji srpski tekstopisac, poslednje dane provela je u KBC Dragiša Mišović, gde je prebačena nakon što joj je u utorak, 14. septembra, pozlilo, kad je stavljena na respirator, a bila je pozitivna na korona virus.

Foto: Pink.rs

Marina je rođena 4.11.1953. godine u Beogradu. Završila je Ekonomski fakultet u Beogradu. Njen život su obeležili brojni srećni, ali i bolni trenuci, a sve njih je proživljavala uz podršku i ljubav supruga Aleksandra Fute Radulovića. Marina i Aleksandar imaju sina Milana, a njihov drugi sin Miloš je iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša. 

Foto: Pink.rs

Marina je tokom svoje dugogodišnje karijere napisala nekoliko hiljada pesama za poznate pevače i tako im pomogla da izgrade sjajne karijere. Karijeru je započela pišući pesme za grupu "Zana", a neki od najpoznatijih pevača kojima je pisala pesme su Zdravko Čolić, Oliver Dragojević, Toše Proeski, Indira Radić, Svetlana Ražnatović, Severina, Nina Badrić, Neda Ukraden, Aca Lukas, Ana Nikolić i brojni drugi.

Autor: pink.rs

#Marina Tucaković

#Sahrana