AKTUELNO

Pretužno!

Dok su se zadrugari spremali za žurku, Marko Janjušević Janjuš i Ante Baždarić su posedeli malo u dvorištu i porazgovarali, a onda je na red došla pretužna priča jednog od zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Dva puta je primala krv, da je na vreme došla na preglede, možda bi moglo da se spasi. Ona je vesela, podmladila se, ali zbog hemoterapija je drugačije, sranje - pričao je Ante.
Jel se operisala? - pitao je Janjuš.
Nije. Kad mi je rekla da je ošišam...Užasan osećaj, izbegavao sam i skupljao hrabrosti. Dvoumio sam se da li ću da uđem ovde, ali bila je moja želja - govorio je Ante.
Ona je htela da ja uđem jer je bila moja želja. Mi smo jako vezani a eto sad ne znam o čemu se radi. Oni su stvarno super, dobri su kao hleb - nastavio je Ante.
Imaš li sestru ili brata? - pitao je Janjuš.
Imam sestru, ali je nema par godina, nema je. Ubila se... Ona bi sad imala 37 godina, tu negde. Ljubavni problemi, životni...Imala je dvoje dece. Bila mi je najbolja drugarica, stalno smo bili zajedno. Bila je narkomanka i furala se, nakon dve godine se skinula, ali naišla je na debila koji je kao bio normalan ali posle je i on radio isto i onda joj je bio pun ku*ac svega. Maltretirao je, jedan dan joj je prekipelo. Zvala me je na telefon i rekla je da ne može više - odgovorio je Baždarić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga