AKTUELNO

Nije bila svesna svoje popularnosti!

U novom izdanju čuvene emisije "Amidži šou" koja se emituje na TV Pink, voditelj i autor Ognjen Amidžić ugostio je aktuelnu ekipu sa estade, među kojima su se našli pevači Elma Sinanović, Monika Ivkić, Mile Kitić i Darko Lazić.

Foto: TV Pink Printscreen

Elma se na samom početku dotakla svoje trenutne ogromne popularnosti, kako kod mlađe, tako i kod starije publike.

Drugi kažu da je "Korak do dna" najveći hit ove godine, ja sam tu samo da potvrdim i pevam. Celo leto sam radila i baš sam zadovoljna. Ne samo da mi se pesma povampirila, nego kao da me je čovek digao iz mrtvih. Deset godina me nigde nije bilo, nisam se nigde pojavljivala, bukvalno sam digla ruke od svega, ali moj producent je nekako verovao u mene, najviše je on uticao na to da se ja vratim da se bavim ovim poslom – priča pevačica, pa dodaje:

Foto: TV Pink Printscreen

Zaista sam digle ruke, više nisam želela da pevam. Odustala sam na jedan period, ali on je za to zaslužan da se vratim i zbog toga sam mnogo srećna. Ja zaista nisam ni bila svesna koliko su moje pesme slušane i koliko sam ja popularna. Ja to tek sad otktivam, kao da sam tek počela da pevam, jako mi je drago zbog toga – zakljujčuje Elma Sinanović u emisiji "Amidži šou".

Autor: P.R.

#Elma Sinanović