AKTUELNO

Ni zbog čega se ne kaje, a kako tvrdi, sve bi isto uradila da može da vrati vreme.

Proslavljena modna kreatorka Verica Rakočević devedesetih je bila prva s ovih prostora koja je svoje modele predstavljala na Milanskoj nedelji mode. Međutim, kao bomba je u javnosti odjeknula vest da je bila primorana da u jeku svoje slave proda stan u centru Beograda, a tada se spekulisalo da je to uradila kada se razvodila od svog drugog supruga.

Foto: E-Stock/Dušan Milenković

Zoran i Verica, porodicu su gradili u stanu u samom centru Beograda, na poslednjem spratu zgrade u kojoj dizajnerka danas ima butik. Nažalost, po okončanju razvoda skupocena nekretnina stavljena je na prodaju kako bi supružnici sudski podelili imovinu, a Verica ne krije da i dan-danas žali što je do poravnanja došlo na taj način. Rakočevićka je pre šest godina izjavila da je stan morala da proda krivicom Filipa Ceptera:

Morala sam da prodam stan iznad mog butika, jer je Filip Cepter povukao sponzorstvo. Čovek je zaradio milijarde, ali nije naučio da održi obećanje. Cena te revije je za mene bila previsoka i materijalno i zdravstveno. Morala sam kako znam i umem da nađem 150.000 maraka. Nisam znala šta ću i kako ću i jedino rešenje bilo je da prodam stan - priseća se Verica Rakočević.

Foto: E-Stock/Kobra

Ona je priznala da više nije ljuta na Ceptera, ali ne želi da mu oprosti to što je uradio. Od te 1999. godine više nikada se nisu čuli, ali su se sreli jednom prilikom ispred njegovog pozorišta u Zemunu.

- Bio je neki događaj na kom smo bili i on i ja. Filip mi je tada prišao i rekao da bi krajnje vreme bilo da se pomirimo. Ja sam mu na to odgovorila: ''Moj žiro račun je taj i taj, kada mi budeš uplatio 150.000 maraka koje mi duguješ, možemo da razgovaramo. Čak ti neću uračunati kamatu.'' Naravno, nikada taj novac nisam videla - pričala je Verica 2015. godine i tada dodala da nije ostala samo bez jednog stana zbog posla:

Prodala sam i jedan stan 1993. godine jer nisam želela da pristanem na nepristojne ponude, kojih je bilo na pretek. Nisam išla linijom manjeg otpora, što bih preporučila i mladim devojkama koje se bave ovim poslom. Kada bih mogla da vratim vreme, sve bih isto učinila - kaže kreatorka koja je pre sedam godina prodala i treći stan, ali ovog puta da bi pomogla svojoj deci da se skuće.

Foto: Instagram.com/verica.rakocevic

Autor: pink.rs

#Verica Rakočević