AKTUELNO

Tuga do neba!

Upravo je na Novom groblju u Aleji velikana sahranjen glumac Nenada Nenadovića, a mnogobrojne ličnosti sa javne scene, kao i njegova porodica, okupili su se da glumca isprate na večni počinak.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Povorka je krenula ka mestu na kom će biti sahranjen poznati glumac, a brojni okupljeni građani i javne ličnosti su pošli da odaju poštu poznatom glumcu.

Njegovoj ćerki i majci je u toku opela pozlilo i morali su da ih izvedu sa strane da se smire.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Poznati glumac preminuo je u 57. godini života od posledica koronavirusa dok je bio smešten u Batajnici.

Njegov kolega i kum Boda Ninković održao je poslednji govor, što je njegovoj porodici razorilo dušu na komade.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Udovica Snežana sa ćerkama, nije mogla da sakrije tugu, a potresne sceni nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Mladi glumac koji se proslavio u seriji ''Crveni Mesec'', Ljuba Bulajić, dečko Nenadove ćerke Jane, takođe je bio uz svoju dragu u teškim momentima i ispratio Nenadovića na večni počinak.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Podsetimo, Nenad se u glumačke vode uplovio još kao dečak, sa 13 godina kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore". Stalni član pozorišta je "Boško Buha". Rekorder po broju predstava u 2015. godini – u prvih pet meseci odigrao je 77 predstava. Dobitnik više nagrada, između ostalih tri "Buhine" nagrade za predstave “Tri musketara" i "Princ – arkadna avantura".

Autor: M.M.