AKTUELNO

Ovo joj se ne dopada!

Sledeća takmičarka sa kojom je voditelj Darko Tanasijević obavio razgovor bila je Viktorija Mitrović, a prva tema bio je odnos njenog zeta Nikole Grujića sa Vanjom Rašovom.

Tvoj zet Gruja je više nego aktivan - prokomentarisao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, kad je Bakša ušla, prvo mi je bilo malo sumnjivo, mislila sam da je iskoristila priču kao kartu za ulazak, to je na tome ostalo. Ona na žurki, ja sam mu prišla i rekla da ne treba to da radi. Meni se to ne sviđa. Blamira sebe, blamira ženu kod kuće. Rekla sam da će se pokazati njegovo lice kad bude popio. To što pokazuje na žurkama, to je on zapravo. On je stariji, on treba meni da ukazuje na greške, a ne ja njemu. Vanja je slobodna, šta nju briga, on je kriv za to. Pratim već dva, tri dana, namerno ga zezam. U prolazu je pita nešto, ja ga pitam što to radi... On posle svega treba da beži od nje. On ne beži, onda je stvarno zaljubljen ili nešto. Sigurno će se roditi iz toga nešto - smatra Viki.
Ohrabrila si Miju da podeli svoju ispovest sa nama, da li ste sada jedna drugoj podrška? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Jesmo. Ja sedim sa svima, svuda se družim. Sednem malo ovde, malo tamo, sad sam kao kamera neka. Vidim da se ona pomirila sa Stefanom danas. Kad je pričala ono sa mnom, od šoka svog je nisam ni skroz saslušala. Ja ću joj biti podrška. Mislim da je to ostavilo posledice na nju, ali ja dosta izgledam stabilnije od nje. Da mi se desilo tako nešto kao njoj, ja ne bih htela da pokrećem tako nešto ako bih ostavljala prostora... Možda je ona bila i zaljubljena u njega, rekla da je popila... On je nju svesno iskoristio, ali ona to nije znala, slutila. Samim tim što to nije prijavila, što njeni roditelji nisu saznali ko je ta osoba, nije zatvorila tu priču - istakla je Mitrovićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se veza u Zadruzi tiče, ne mogu da procenim. Mateja i Anđela su lepi, ali ne puca tu ništa. Što se Mensura i Milice tiče, više on priča "ljubavi", tu je oko nje, ja kuvam umesto nje, toliko o tome... Ni u jednoj trenutno vezi ne vidim to nešto. Što se mene tiče, ima lepih momaka, Marko je lep, Car još uvek nije zauzet, ali me to ne interesuje - rekla je Viki.
Kako ti se čine Olga i Dino? - pitao je Darko.
Iskreno, ja sam se postidela... Bolje da kaže kako jeste, nego onako... Nju je verovatno sramota, ovde se većina predstavlja drugačije, a mnogima će pasti maske. Ako Marijana ne uđe u vezu sa Janjušem, radiće ono što i u prošlim Zadrugama - istakla je zadrugarka.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Viktorija Mitrović