AKTUELNO

Nije štedeo reči!

Voditelj Darko Tanasijević je večeras pre izbacivanje obavio interjvu i sa MC Damirom, koga je odmah upitao o Vanji Rašovoj, zbog koje je najviše kidao živce od početka "Zadruge 5".

Foto: TV Pink Printscreen

Na neki način osećam nešto, ali nije to zaljubljenost. Moje emocije su iskrene. Nervoza, tenzija su ovde, sa njom sam pronašao neki mir, pričali, družili se, meni je bilo lepo sa njom. Ne mogu reći da sam se zaljubio... Ali mi je prijala. Devojka ne zna da kuva, ne zna da napravi jaja, na mene se oslonila - govorio je Damiro.
Kako komentarišeš njen odnos sa Grujom? - pitao je Darko.
Za mene je to bolesno. Car i ja smo uleteli u "Amneziju" večeras, on je ležao, ona bila pored, mi smo se šokirali. Koliko je on loš, toliko je i ona. Ima čovek dvoje dece, u braku je, za mene je to dno dna. Ona je moja drugarica, sve sam gledao sa strane, bio sam šokiran one noći u kazinu na žurki. Onda se dešava krevet, spavaju zajedno, ujutru ustajem, ruke su im ispod pokrivača, držala je ruke ispod pokrivača. Gruja zna šta radi. Ja sam sa njom pričao na tu temu, ona meni kao priča da joj se ide kući kao. A onda je podivljala, izgleda da se zacopala u Gruju, a i on u nju. Vidim kako se gledaju. A sa druge strane, meni priča: "Ne znam šta bih uradila kad bi ti otišao". Ja sam od 16. do 30. godine bio sa svojom ženom. Bio sam razočaran. Onda uđeš u ovaj prostor i iskreno želiš da nađeš nekog, prirodno je, da sebi olakšaš boravak, da ti bude lepo. Ovde je teško kada si sam. Ali sam imao neki odbrambeni sistem u sebi kojom sam joj stavio do znanja da nema ništa od nas, onda je krenula meni to isto da radi. Sto posto je tako. Ja mislim da to radi jer je povređena sa moje strane. Ali ja nisam ništa loše mislio, imam taj odbrambeni mehanizam - istakao je zadrugar, pa nastavio:

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je žena niskog morala, ja to nisam znao. Biću iskren, narod može sve drugačije vani da vidi, možda me gledaju kao nekog ljubomornog tipa. Kad je bio Marko u izolaciji sa Stanijom, bio je gladan, ona nije dobra sa njim od karantina, pričalo se da su se ljubili, vatali tamo, to me ne dodiruje, bilo je pre nje i mene. Marko je bio gladan i rekao mi je da ga boli stomak. Ja sam napravio veliki lonac, rekao da ću da donesem njemu i Mimi. Vanja je digla toliku frku, napravila mi je haos. Uzela svoj jorgan, otišla u pab, rekla da je završila sa mnom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#MC Damiro

#Vanja Rašova