AKTUELNO

Nije štedela reči!

U novom izdanu emisije "Premijera - Vikend Specijal", bivša zadrugarka Maja Marinković progovorila je o raznim aktuelnostima koje su se desile protekle nedelje u "Zadruzi".

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom početku, Marinkovićeva se dotakla svog odnosa sa Filipom Carom, koji već neko vreme ne krije simpatije prema Sandri Čaprić.

Ja sam njega ostavila kada sam dala izjavu za Pink.rs, s obizirom da je prešao tu granicu prijateljstva i nečeg što je normalno za videti. Mogu da kažem da je ispao nekorektan, neću ga blatiti, ali defintivno me ne poštuje i nemam više šta da tražim u tom odnosu. To je sve za limunda za mene u odnosu na ono šta sam sve preživela u prošlom odnosu, koliko sam volela i koliko sam se dala, zaista više nemam nameru da se bavim i dižem cenu nebitnim osobama – priča Maja, pa dodaje:
Nikoga nisam prevarila, niti sam obrisala slike, niti me teši Ša, niti sam komentarisala ko je bolji ljubavnik – rekla je Marinkovićeva.

Foto: Pink.rs, Tv Pink Printscreen

Maja se osvrnula i na odnos svog bivšeg partnera, Marka Janjuševića Janjuša i bivše drugarice, Marijane Zonjić.

Kao da gledam "Tom i Džerija", crtani film... Svako od nas je jedinka za sebe, a to pokušavanje imitrianja mi je zaista smešno. Marijana je neko ko se nije pokazao kao moj prijatelj, iako me je celo leto zvala da se vidim, za šta imam i dokaze, ali dobro, vidim da mi stalno spominju, Janjuš peva "Favorito", što je bila naša pesma, svako ima pravo da se bori za taj kadar kako zna i ume –

Foto: Instagram Printscreen, TV Pink Printscreen

Bivša zadrugarka se dotakla i svađe koja je nedavno izbila između Deniz Dejm i Aleksandre Subotić.

Upoznala sam Deniz kada sam ispratila Filipa u karantin. Što se mene tiče, moralnija je od 90 posto devojaka koje se trenutno nalaze u kući, koje se predstavljaju kao svetice. Aleksandra Subotić je moja prijateljica, koju mnogo volim, kao i Staniju, one su mi na prvom mestu – zaključuje Maja u emisiji "Premijera - Vikend Specijal".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Aleksandra Subotić

#Deniz Dejm

#Filip Car

#Maja Marinković

#Marijana Zonjić

#Marko Janjušević Janjuš