AKTUELNO

Evo šta ih je dirnulo!

U ovonedeljnom velikom intervjuu u emisiji ''Premijera Vikend specijal'' u razgovoru sa Nemanjom Vujičićem, Jelena i Žika iz grupe ''Zana'', progovorili su o bojnim detaljima iz karijere i zajedničkog života.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su sinoć u Kombank dvorani održali koncert povodom 40 godina karijere, a čitavu ceremoniju posvetili su pokojnoj Marini Tucaković, koja je svoju karijeru tekstopisca započela upravo pišući za grupu ''Zana''.

Ovom prilikom osvrnuli su se i na svoj odnos, te istakli da su kao stvoreni jedno za drugo.

Tu gde se desilo, da se nije tu desilo, koliko god da se nas dvoje opirali, desilo bi se negde drugde. Mi se i dan danas gledamo i kažemo ''Kako''. Nismo ni sami verovali koliko smo jedno za drugo, mi smo stvoreni jedno za drugo. Možda je to zato što sam jako mlada ušla u grupu. Ti kao klinka se gradiš kao ličnost, vrlo je moguće da je on mene oblikovao nesvesno u nekom smeru - priča Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Mlada pinkova zvetdica je otpevala čuveni njihov hit ''Vlak'', što je Jelenu i Žiku pogodilo, te su ih preplavile emocije i zaplakali su pred milionima gledalaca televizije Pink.

Ako mogu da dobijem naočare - rekao je Žika.
To je to što ja osećam, nevezano za mene. Jako je bitno nepovrediti sve oko sebe, to je bilo jako teško i za mene i za moju suprugu i za mpoju decu. Posle svega ovoga svi znaju da moja deca imaju veliku ljubav i podršku, uskoro postajem deda, ja sam srećan čovek - dodaje on.

Foto: TV Pink Printscreen

Žika je čovek na koga neko može da se osloni. U stanju je da prevrne nebo i zemlju, ali ume da bude i opasan đavo. U nekim segmentima je užasno težak čovek, to ne može svako. Moj odnos sa njegovom decom je iznenađujuće dobar. One su dve ozbiljne cure - kaže pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Osvrnuli su se i na nesuglasice u braku, te otkrili da se pridržavaju jednog posebnog pravila:

Imamo pravilo u kući. Ne možemo da legnemo posvađani da spavamo, ne može čovek da spava pored onog ko je ljut - zaključila je Jelena.
Majka mi ceo život nedostaje, rano sam ostao bez nje. Nikad neću zaboraviti dan kad smo je sahranili. Moj otac je plakao, ja nisam plakao. Stegao sam vilicu da ne pustim suzu zbog oca, bolela me je mesec dana - priča Žika.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Grupa Zana