AKTUELNO

Poznati kantautor susreo se sa ekipom "Premijere" na crnogorskom primorju.

Reporter emisije "Premijera" Božo Dobriša ovih dana u stopu prati regionalne muzičke zvezde na crnogorskom primorju, a jutros je imao sastanak sa poznatim kantautorom Dinom Merlinom, koji se u Crnoj Gori sjajno oseća, a ni visoke temperature ne mogu da mu pokvare raspoloženje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam, nekako, tačan čovek. Volim vrućinu kad je leto i mraz kad je zima. Svi kad se žale da je vruće, meni je to okej. Što se tiče plaže, naravno, čim završim odoh ja na plažu - kroz smeh je otkrio Merlin i dodao da će se njegova ishrana ovih dana bazirati na ribljim specijalitetima.

Foto: TvPink Printscreen

- Nisam gurman. Jedem da bih preživeo, pijem da nisam žedan, a jedem da nisam gladan. Balkanac sam, jedem ono što i svi mi. Samo jedno znam da ne mogu na moru - ćevape. Ćevape jedem u Sarajevu, a na moru ribu - rekao je pevač, a onda se osvrnuo na današnju muzičku scenu.

Foto: TvPink Printscreen

- Danas se publici prezentuje po dve hiljade pesama... Ljudi snimaju, stavljaju na društvene mreže, u takvom vremenu živimo. Danas u poslu koji ja radim, gde se talenti jako brzo smenjuju, velika je sreća i treba puno toga činiti da ostaneš tu gde jesi. Nekad kad sam počinjao, pa i sad, trebalo je da budeš autentičan i prepoznat od publike kao neko ko je zanimljiv i privlači pažnju - objasnio je Merlin u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

D. Tanasijević

#Dino Merlin

#Premijera

#pevač

'