AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Vaši omiljeni likovi vraćaju se na male ekrane u domaćoj adapraciji najpopularnije sapunice svih vremena „Dinastija“, koja počinje sa emitovanjem sutra, 27. septembra u 21 čas.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovog nedeljnog popodneva, reporter emisije ''Premijera - Vikend specijal'', Nemanja Vujičić, našao se na licu mesta gde se snima čuvena sapunica i u razgovoru sa glumicom Anom Savić otkiro detalje koji nas iščekuju na programu TV Pink sutra u 21 čas.

Ko je koga izdao u ''Dinastiji'', to će gledaoci od sutra moći da prate. Ovo je moje prvo glumačko iskustvo, pripreme su bile prilično zahtevne, moram da priznam, iako su mi rekli na kastingu da uloga nije nešto zahtevna - rekla je Ana Savić.

Ovom prilikom osvrnula se i na prvu eksplicitnu scenu koju je snimala.

Meni je ta scena bila teška jer je bila jedna od prvih scena koju smo radili, ali zaghvaljujući savetima, uspela sam iz prve da snimim tu scenu - dodaje glumica.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaćete jednu dinamičnu priču sa puno zapleta, gledaocima će to biti vrlo interesantno da gledaju. Moram da istaknem to, da je atmosfera ovde vrlo porodična, tako da čak i to što po 12 sati dnevno radimo, meni nije teško palo. Ništa mi nije zahtevno - zaključila je lepa glumica u premijernom razgovoru sa Nemanjom.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Dinastija