AKTUELNO

Dugo iščekivana serija samo što nije počela sa emitovanjem!

Vaši omiljeni likovi vraćaju se na male ekrane u domaćoj adapraciji najpopularnije sapunice svih vremena „Dinastija“, koja počinje sa emitovanjem od ponedeljka 27. septembra u 21 čas.

Ovog popodneva u ''Vikend Jutru'' kod Jovane Jeremić, reporter Milan Raonić uključio se sa seta snimanja serije ''Dinastija'', i u razgovoru sa glumicom Milenom Mijatović i glumcem Lazarom Đurđevićem, otkrio šta nas to očekuje na programu TV Pink sutra od 21 čas.

Foto: TV Pink Printscreen

Gledaćete me u ulozi Anastasije Kadić. Nadamo se da smo ispunili očekivanja. Mi smo uradili sve da gledaoci uživaju. Mi uživamo na snimanjima, trudimo se vredni smo, i jako nam je lepo. Ja igram ćerku Branka Kadića, nekako bih pustila publici da proceni kakva je ona zapravo - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

Igram Ognjena Konstantinovića, iz druge porodice, bogatije. Nas dvoje se venčamo i budemo zajedno. Ognjen je dobar lik, na početku je kao naivna dobrica, bude tu svašta nešto. Na dnevnom nivou bude mnogo anegdota. Sapunica se na ovaj način kod nas nije nikad detaljno radila i svemu smo se posvetili maksimalno koliko smo mogli - zaključio je Lazar.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Autor: M.M.

#Dinastija