AKTUELNO

Pevačica narodne muzike izbegava da javno govori o bivšem suprugu, ali je sada, ipak, odlučila da kaže šta joj leži na duši.

Gošća današnje emisije "Ja to tako" Ivane Baltić Aleksić bila je pevačica narodne muzike Dragica Radosavljević Cakana, koja se na samom početku razgovora sa voditeljkom prisetila svojih muzičkih početaka. Međutim, razgovor je odjednom otišao u potpuno drugom pravcu.

Pročitajte još... TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA JUGOSLOVENSKE GLUMICE ĆE VAS RASPLAKATI: Očuh je malretirao, izgubila je bebu, a muž joj je UMRO

Foto: TvPink Printscreen

Ivana je poželela da sazna kada i gde je Cakana upoznala svog prvog supruga Borisa, od kojeg se razvela pre mnogo godina, pa joj je pevačica dala štur odgovor.

Foto: TvPink Printscreen

- Sa njim sam se upoznala u Makarskoj, na moru - rekla je pevačica, međutim, voditeljka je poželela da sazna nešto više. Upitala je gošću sa koliko godina se prvi put udala, zbog čega je Cakana negodovala.

Pročitajte još... MILICA DABOVIĆ UPUTILA MAMI EMOTIVNU PORUKU: Izdrži, izdržala si i GORE! (FOTO)

- Jao, što me to pitaš? Hajde, reći ću ti - sa devetnaest godina. Kad dolazite iz male sredine i upoznate nekoga ko je Beograđanin, ko vas još voli i vi volite njega, želite samo da pobegnete iz sredine iz koje dolazite. To mi je bilo, onako, fantastično. Volela sam ga, sve je bilo lepo, nisam više morala da živim u malom mestu... On je imao 21 godinu, mlad je bio - prisetila se pevačica i dodala da na početku nije želela da njeni najbliži saznaju za njega.

Foto: TvPink Printscreen

- Sećam se da sam tu vezu krila, krila sam pisma koja sam slala mami da sam upoznala dečka koji mi se sviđa i da ću se najverovatnije udati. To je tata pronašao i ispala je opšta frka, međutim, ja sam odmah dovela Borisa da ga upoznaju. Hrabro! Nisam se udala zato što sam ostala u drugom stanju, to je baš bilo sramno u to vreme... Maju sam rodila kada sam imala 21 godinu - rekla je Cakana.

U emisiji "Ja to tako" je, takođe, objasnila zbog čega je razvod bio neminovan.

Foto: TvPink Printscreen

- Nismo mi imali problema u smislu neverstava, već smo se jednostavno udaljili, jer je on mnogo putovao. Potpuno smo se udaljili. Međutim, i dan danas se strašno poštujemo i tu smo jedno drugom za šta god da nam treba... I on je jako dobar otac - objasnila je ona.

D. Tanasijević

#Dragana Cakana Radosavljević

#Ja to tako

#Razvod

#pevačica

'