AKTUELNO

Haos!

Predstavnik sedme sile u večerašnjoj emisiji "Pitanja novinara" podigao je Deniz Dejm, kako bi sa njom porazgovarao o njenom sukobu sa Aleksandrom Subotić.

Rekla si Aleksandri da je seljanka, a ti aristokrata - prokomentarisao je novinar.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona mi je rekla da sam transvestit, da pijem hormone, da sam j*bačica i onda sam ja rekla da mi aristokrate možemo da izgledamo kao nešto između muškog i ženskog, da možemo da se j*bemo kako želimo. Onda sam joj rekla da je seljanka, i stojim iza toga. Izgleda tako, da. Nas su upoređivali, ja ne vidim nikakvu sličnost. Uvreda mi je kada me upoređuju sa njom - rekla je Deniz.
Pušten je neki klip gde sam ja rekla da jedva čekam da vidim kako će ona izgledati kad joj se opuste fileri, ona se tu uvredila i počela da napada. Što se tiče nas dve, ja samo nemam jabučicu. Što se tiče toga da li je transvestit, ona nije htela da se izjasni, pa je rekla da je žensko. Rekla je da želi da ima odnose sa mojim ocem. Ona je došla ovde na konto oca jedne naše rijaliti igračice. Posle su je vodili razni ljudi, imala je odnose sa njima. Slika se za 3 dolara... Ona mene ne može da uvredi, ne znam šta bih joj rekla. To mi je rasprava na nekom dečijem nivou. Ja znam ko je ona. To je devojka koja služi za večernje zabave, muškarci je izvode, to je laka devojka za zabavu - govorila je Aleksandra.
Rekla je više puta da sam prostitutka, a ja to nisam. Ja sam samo rekla: "Da jesam, šta je problem?". Da jesam, išla bih u Švajcarsku i super zarađivala - odgovorila je Dejm.
Kod nas je prostitucija zabranjena. Aristokrate ne rade za novac - poručila je Subotićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona opet priča da sam ja prostitutka. Pozdrav za Elektru Elit, ona je prostitutka, trans žena i kraljica. Ja nisam rekla da sam prostitutka, a da jesam, ne bi mi to bio problem - poručila je Deniz.
Ja mogu da tvrdim da su dva muškarca imala s*ksualne odnose sa njom u karantinu. Ona je jeftina žena koja služi za orgijanje. Pre toga su je 5 muškaraca vodila na bazen i opštili sa njom. 4 je došlo, a dvojica su imali odnose sa njom - poručila je Aleks.
Ja sam ovde upoznala ljude, šta ćeš raditi sa ljudima nego ići na večeru? Zar vi ne idete na ručak i večeru? - uzvratila je Dejm.
Ja sam je ovde prva hranila, ništa mi nije vratila zauzvrat. Ja sam se ovde loše osećala, a ona kad je videla da sam se loše osećala, tražila je sukob, a ja sam se nalazila uvek njoj. Meni je u početku bilo žao nje, nisam htela da je vređam. Juče mi je pominjala oca i muža, govorila da će da opšti sa njima i da ima veće organe od njih - istakla je Subotićeva.

Irma Sejranić je pobesnela i stala na stranu Deniz Dejm.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ćeš ti da joj pričaš, bila si sa dečkom svoje majke? - skočila je Irma.
Ti si opštila u isto vreme sa ocem i sa sinom... Ima li šta bolesnije od toga? - odgovorila je Subotićeva.
Ti si podmećala trudnoću, optuživala Dalilu da ti si zbog nje izgubila dete. Sa kim si bila trudna? Jesi li ispričala mužu da si sa Markom abortirala? Sa Markom si abortirala - rekla je Sejranićeva.
Spavala si u isto vreme sa ocem i sinom. Tuži ti mene za to, a ja ću tebe za to što pričaš da sam spavala sa dečkom svoje majke. Molim majku da podnese tužbu protiv nje - govorila je Aleksandra.
Ljubo, nemoj tako, podržavala si me kad si bila u svađi sa ćerkom. A reci, zašto si se sa mužem svađala? Muž joj je rekao da ako napravi još jedno sr*nje, da neće da je pusti u kuću - dodala je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je ljubomorna na mene - rekla je Aleksandra.
Radi love si rodila dete. Ti ćeš nekome da morališeš, napadni Deniz još jednom... Klošarko jedna, morališeš ovde - poručila je Irma.
Pogledajte na šta ličite... - dodala je Subotićeva.
Ni grama mozga nemaš... - istakla je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Tri puta si operisala nos, još ti je gadan - dodala je Deniz.
Jabučica ti je ostala - uzvratila je Aleksandra.
Ja sam veći muškarac nego tvoj muž - poručila je Dejm.

Žestoki rat se nastavio.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Aleksandra Subotić

#Deniz Dejm

#Irma Sejranić