AKTUELNO

Želi devojku koju može da predstavi porodici!

Novinar portala Pink.rs, Darko Tanasijević, nastavio je da razgovara sa Filipom Carem i Sandrom Čaprić u emisiji "Pitanja novinara", a zanimalo ga je zbog čega još uvek nisu ušli u vezu.

Žalio si se da si uvek do sada bio povezivan sa devojkama sumnjivog morala, pa si rekao da si našao devojku uspešnu, koja ima svoje zanimanje, ima osnovne kvalitete za partnertku za poželeti. Šta onda čekaš? - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Mora prvo da se očisti od prethodnoh odnosa, da bi ušao u drugi - istakla je Čaprićeva.
Da, čistim se od prethodnih odnosa, znam da moram da poradim na sebi i nekim stvarima, da bi po njoj bilo sve kako treba, da ne bi bilo ludila - rekao je Car.
Ako planira neke normalne stvari, ne treba da tera inat - dodala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu ni Maju da uporedim sa drugim devojkama sa kojima sam bio. Jeste da mi smeta povezivanje sa Mensurom, odnos sa Janjušem, sve je to mene mučilo. Ali bar nisam imao taj trenutak da neko uperi prstom i kaže: "Bavila se prostitucijom". Ali opet neke stvari nisu bile dobre u praksi. Bilo je dosta nezdravih situacija. Nismo se odvajali, znaš one situacije te noći, zove vas novinare da ispriča sve, bilo je tih svađa - priznao je Filip.
Ja se nisam gradila na skandalima - istakla je Sandra.
To je dobro, ja sam iz malog grada, devojka dobije pečat, to mi je u podsvesti, ne možeš sa svakim da budeš, da crveniš u društvu. Kod Maje su počele da mi smetaju te neke stvari, svako je mogao da mi pošalje kao za Minu, tako i za Maju: "Evo ti, izvoli, gledaj s*ks. Nema veze što je bilo pre mene. Kod Sandre to ne može da mi se desi. Samim tim kad staneš pred majku i sestru, malo ti je knedla u grlu - dodao je Car.
Kad bi morao da biraš devojku koju bi vodio kući, koja bi to bila, Maja ili Sandra? - pitao je Tanasijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih se ja libio ni Maju da dovedem, dovodio sam ja i gore. Išao sam protiv svoje majke, čak i napolju. Ali, Maja stvarno ima puno kvaliteta. Ona ima problem u vezi, tu posesivnost, ljubomoru, uhvati je žuta minuta. Ima problem, voli da tera inat. Samo te dve, tri stvari kad bi promenila, bila bi odlična devojka. Maja zna i da se izražava. Ima kvaliteta puno. Ja sam bio vezan i kao prijatelj za nju - poručio je Car.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović, RED Tv Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.