AKTUELNO

Potresno!

Upravo je počela omiljena emisija svih ljubitelja Zadruge, ''Pitanja novinara''.

Domaćin Dušica Jakovljević je svima poželela dobrodošlicu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro veče zadrugari, kako ste? Jel jedva čekate pitanja? - nasmejano se javila voditeljka zadrugarima.

Prvu reč je imao novinar Pink.rs-a Darko Tanasijević, koji je podigao Miju Jovanović i nastavio sa otkrivanjem jezivih detalja njene traume.

Dobro veče, zadrugari. Počinjemo veče, sa ozbijlnom temom o kojoj se mnogo pisaloovih dana. Poželeću dobro veče Miji Jovanović. Tvoja ispovest je privukla veliku pažnju zadrugara ali i kompletne javnosti. Da se vratimo na sam početak priče, dok si slušala Viktoriju, kako si se osećala i kada si shvatila da treba da progovoriš? - pitao je Darko Tanasijević, predstavnik portala Pink.rs.
Nisam mogla celu njenu priču da slušam, pa sam izašla napolje u nekom trenutku. Povredili su me komentari, tipa treba da budeš srećna, a to nije ono pravo što neko treba da čuje. Zato sam joj rekla da nije sama. Znam šta treba čoveku da se kaže i šta mu je potrebno da čuje osoba koja je prošla kroz to - odgovorila je Mia.

Foto: TV Pink Printscreen

Za koje komentare misliš da nisu na mestu i šta si tada želela da čuješ? - pitao je Darko.
Puno sreće i jubavi ti želim, nisu komentari koji imaju veze sa takvm iskustvom. To uopšte nije to. Sve što treba neko da čuje je da nije sam i da nije kriv. Kada znaš da ništa ne možeš da promeniš, moraš da znaš da nisi sama, da nekom možeš da se poveriš i da će možda vreme da učini svoje, da to možda negde pređe u podsvest - odgovorila je Mia.
Rekla si da je od velike važnosti tim devojkama reći da nisu krive i to je odlična poruka koja se šalje. Zbog čega si nalazila krivca u sebi? - nastavio je Darko.
Mogla sam da vrištim, možda sam mogla da uradim nešto, kad to ponovo preživljavaš, razmišljaš šta si sve mogao a nisi. I danas danas sebe krivim za sve, zato sam išla da tražim stručnu pomoć. Vremenom sam počela manje to da radim. To nešto je do mene, ja u tom trenutku nisam imala tu znagu, to je neki strah neka paraliza - navela je Jovanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si otišla na koncert puna entuzijazma, bila si sa porodicom, želela si lepo da se provedeš, a onda se sve preokrenulo? - govorio je Darko.
Tako je, bila sam sa porodicom i dovoljno je bilo da se pomerim malo. Da se razumemo i ta priča da li je devojka izazovna ili ne nema nikakve veze sa realnosšću. Tog momka, znala sam ko je i šta je, kako sam se malo odaljila on me je uhvatio za ruku, malo po malo me je vukao sa strane gotovo u neku šumu i tako se to desilo. To je bio moj prvi sek*ualni čin u životu. Krenuo je da ide posloe svega, nosila sam belu majicu koja je bila sva krvava. Molila sam ga da mi pozajmi jaknu da ne bih išla takva do porodice. Čim sam došla do svoje jakne vratila sam njegovu i nakon toga ga par godina nisam videla. Nisam bila sva svoja, odaljila sam se i zamolila sam da idemo kući. Nakon toga vrlo brzo sam počela da ridam - pričala je Mia.
Koliko ti je trebalo da staviš tu masku na lice, da niko ne primeti šta ti se desilo nekoliko minuta ranije
Nije bilo teško, morala sam. Sećam se kako sam došla kući, gde sam stavila tu majicu. Odaljila sam se od svakoga, bilo nas je više i nije se primetilo kad neko nije malo tu. Kada ima više ljudi nije teško da se odvojiš i nešto sakriješ - odgovorila je Mia.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga