AKTUELNO

Svojom pričom ostavila sve bez teksta!

Autorka i voditeljka Sanja Marinković i ove subote ugostila je u čuvenoj emisiji "Magazin In" i više nego aktuelnu ekipu među kojima su se našle pevačica i tekstopisac Leontina Vukomanović, poznato TV lice Suzana Mančić, kao i pevačice i biviše rijaliti učesnice Luna Đogani, Zlata Petrović i Rialda Karahasanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Zlata je otkrila u kakvom je psihičkom stanju bila zbog svojih partnera i gde je najviše grešila kada je ljubav u pitanju.

Ništa me ne pitaj! Probaću da skratim priču... Imala sam pre Peje jednog momka, koji je bio abnormalno lep dečko. Jako je bitno što ovo govorim, Crnogorac, ponosan, imao je hiljadu devojaka koje su bile sve same lepotice. Mi smo se zabavljali dve godine i on nikako nije mogao da podnese da su svi govorili: "Hej, bre, šta ćeš sa tom malom, kratkom, debeljuškastom", on njima nikada nije mogao da objasni. Naravno, kada je sve već uzelo maha i da su svi primetili da su on nenormalno zaljubio u mene, onda je krenuo da dovodi prijatelje kući da me upoznaju i da im dokaže da se kosio sa okolinom i srcem – priča pevačica pa nastavlja:
Ljudi imaju strašan problem okoline, i budu u nesrećnim vezama, brakovima kako bi dobili šaku aplauza, a njihovo srce je tamo negde, međutim, ja govorim u svoje ime... Treba slušati, brate, svoje srce. Ako je tri dana - tri dana, ali budi srećan, i zdravo, doviđenja – zaključuje Zlata Petrović u emisiji "Magazin In".

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: P.R.

#Zlata Petrović