AKTUELNO

Au!

U toku je emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Filipa Cara i Sandre Čaprić, koje je za potrčke postavio ovonedeljni vođa Bane Čolak. Voditelj Milan Milošević dao je reč Aleksandri Subotić:

Što se tiče Filipa i Sandre, imam korektan odnos i sa jednimi sa drugim. Što se tiče veze, kao Majine prijateljice, njegova veza sa Majom, nisam je podržala da uđe u tu vezu. Filip je fin i kulturan bio prema meni, tu je uvek da ponudi hranu. Kao Majina drugarica smatram da nikad nije bio za Maju, ovo je očekivao i sa njene strane, čim je i nas zvala da sprečimo. Što se tiče Sandre ona je otpočetka krenula sa stavom da šta je zauzeto, može biti oduzeto. Ja sam kroz ovo prošla, meni se to ne sviđa i ja to ne podržavam. Sad kad bi ušla Maja sa novim grudima - pričala je Aleksandra.
Ušla je i Ana sa novim grudima, pa ništa - dodala je Sandra.
Od njihove veze nije bilo ništa, ja sma dobila dete. Ne želim da pričam o dotičnoj devojci. Filip bi bio sa Majom kad bi ona ušla, on ne zna šta želi. Ušla si kao pevačica, ovo će se loše odraziti po tebe. Što se tiče Filipa Cara, mislim da svesno radi, sve što radi. Ne znam je l' ovo deo rijaiti taktike? Gledala sam foliranje, dečko je demolirao pab jer je mislio da imam dečka pevača. Sve se vrti jedno te isto, iste priče i iste fore. Meni je to sve vađenje iz situacije. Ušao si si rekao da nisi u vezi, pa jesi i da je voliš. Sutra Maja da uđe tu se priča menja. Prvom kom se zameriš bićeš rasturačica veza. Mene ne ugrožavaš. Meni je ovo pozitivno za moju drugaricu, jer je videla sa kim se zabavlja. Nominujem Filipa jer je povredio moju drugaricu - nastavila je Subotićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar koji je dao svoj glas bio je bio je Marko Osmakčić.

Od samog početka je za mene bio neko ko je iskren. Slušam celo veče kako ga stavljate u kategoriju da je labilan i ne zna šta hoće, ja mislim da jako dobro zna šta radi i šta hoće. On je dopustio sebi da mu se to desi, nije on glup, on to voli. On da je hteo mogao bi isto malo da se smiri, bude kao ove veze, ali njemu to ne bi bilo interesantno. Njemu da je nešto normlano, ne bi bilo interesantno. U svim tim zaj*banicimaja, drama i skandalima, on opet ima u sebi toliko optimizma da zna da će izaći iz priče dobro. Biću džetlemn, sandra tebe ću ostaviti - govorio je Osmakčić.

Foto: TV Pink Printscreen

Naredni zadrugar koji je dao svoj glas bio je Sale Luks.

Treba mi ozbiljna devojka, tad sam pitao Dalilu, meni kaže Dalila Rešićka je ozbilna riba, brat. Rešićka je drugarica, ne vide se rogovi, ali su ozbiljni. Bili smo u radiju, hipotetički pitanja, ona car, što se nije okliznula, pa rekla Janjuš. Car je spavao sa igračkom lemura, čitao pisma svako veče. Kad je Sandra rekla Car,on je doživeo kao izazov i on meni kaže je l' bi imao nešto protiv da je startujem. On da voli Maju i da mu je bitno, jeste. Dolazi do strastiče sandrine promene, dolazi da pada svima u očima. Ona spušta sebe, pljuje Maju koju ne poznaje i nije tu. On je navikao da bude sa nekim, izazov je Filip počistio, srušio je fejk fasadu. Ta fejk fasada me je razočarala, može da se skine gola, gledam kroz nju. Ja sam isto video sve što je Dalila rekla. Ona voli da je neko iscima. Ona voli da je neko ćapi za kosu i prodrma jače. Mislimd a je samu sebe ponizila i sputila. Svi su videli gde je slaba i na šta je spremna. Odjednom se promenila, ono ponašanje sa gospođom vešticom Irmom, to njoj ne priliči - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.

#Zadruga