AKTUELNO

Životna želja mu, bar još neko vreme, neće biti ostvarena.

Bojan Jovanovski, koji je u Srbiji poznatiji pod nekadašnjim umetničkim imenom Boki 13, imao je veliku želju da usvoji dete, međutim, od toga je odustao.

Njegov plan ili "životna želja", kako je sam priznao", bila je da usvoji čak troje dece - jedno pravoslavne, drugo muslimanske vere, a treće sa smetnjama u razvoju. Međutim, mediji u Makedoniji su ovu njegovu odluku "dočekali na nož", pa je usled brojnih negativnih komentara i pritiska javnosti rešio da odustane.

Predao sam zahtev za usvajanje deteta, ali sam ga kasnije povukao. Prvenstveno zbog moje želje da pomognem ugroženima, ali i zbog pritiska i negativne kampanje. Jednostavno, to je bilo previše za mene, ali sam obećao da ću pomoći ugroženim porodicama - otkrio je Boki u svom otvorenom pismu i dodao da je trenutno u potrazi za adekvatnim, socijalno ugroženim porodicama kojima je neophodna pomoć.

Budući da je na svojoj koži iskusio mržnju neistomišljenika, Jovanovski je u svom obraćanju javnosti, takođe, istakao da u njegovom srcu nema mesta za ovakva osećanja.

- Sebičnost nije moja karakteristika, samo ljubav koja greje i grejaće i dalje moje srce - napisao je Jovanovski u svom saopštenju za medije.

Pink.rs

#Boki 13

#Makedonija

#deca

'