AKTUELNO

Fran će opet pomrsiti konce?

Voditelj Milan Milošević nalazi se u Beloj kući i u toku je emisija "Gledanje snimaka".

Foto: TV Pink Printscreen

Zadrugari su imali priliku da pogledaju snimak na kome Mateja Matijević naziva svoju partnerku imenom bivše devojke Tare Simov.

Sve i da me je nazvao Tara, Sara ili Jovana svejedno mi je. Normalno je da ako je pomenuo to ime, jer je dugo vremena sa njom proveo sa njom ovde, uopšte se ne ljutim - rekla je Anđela.
Sve i da se to desilo, znaš zašto je bilo. Danas sam rekao da me je ta situacija podsetila na Taru, pomislio sam vidi ista je ko ona sad će da se unosi u lice - rekao je Mateja.
Isto je Mensur nazvao Milicu Minom, dešava se aman - dodala je Anđela.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti misliš Matora, ti si imala dugu vezu ovde? - pitao je voditelj.
To nema veze sa prostorom, to je neka podsvest. Neka potisnuta emocija, nije prošlo, mozak nije obrisao tu osobu. Postoji u njegovom mozgu Tara, još je nije zaboravio, to ne znači da ima emocije, već samo da mu je to i dalje u glavi. Ja sam Aleks nazvala Coki, slučajno eto desilo se i meni - odgovorila je Matora.
Neću da lažem, čuo sam i ja sad. Sve i da se desilo, samo zašto me je ta situacija podstila na nju - rekao je Mateja.
Ceo dan je Đole govorio Tara, Tara, pisao po stolu, sad sam ja povezala, to je sigurno zbog toga - rekla je Anđela.
Ona kad je videla da ima fanove, da je dobila poklone podrške, odjednom je ta emocija skočila. Cmakala se sa Franom sad kao velika ljubav, sramota! - naveo je Đole.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti misliš o ovome, kako nikoga nisi nazvao imenom svoje bivše devojke? - pitao je Milošević.
Ne znam šta bi rekao i ja sam u šoku. Znam šta smo pričali i ovde i napolju, on je nju totalno zaboravio i sada da spomene njeno ime, u šoku sam stvarno - odgovorio je Fran.
Fran jedva dočekao, mogao si odbraniti druga, ti si namazan. Danas je svim srcem branio Mateju. Ne možeš ti sad da ustaneš i kažeš ja sam u šoku, šta si ti sad rekao uopšte? Samo podstičeš nju da se zamisli da li je to slučajno ili nije - dobacila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo imali ovde bivše veze, pa se dešava. Nama su ovo nove partnerke, možda treba vremena. Ja njega razumem stvarno. Ne znam odakle nam to tako da izleti, biće da je zbog prostora. Moguće i da je ta sličnost njena sa Tarom doprinela tome - rekao je Mensur.
Nemoj molim te devojke nisu iste i ne liče - rekao je Mateja.
Ne kažem ništa da uvredim, samo sam konstatovao da je to isti tip devojke - dodao je Ajdarpašić.
Tara je napolju izjavljivala da me voli i ovo i ono, da sam hteo ja bih bio sa njom. Voleo sam je ali je više ne volim. Ako je podsvest neka bude tako - nastavio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mićo, misliš li da je ovo slučajno? - pitao je voditelj.
Kada uđe devojka kao što je Anđela i koja se samo trudi da ne napravi grešku, to tako ispadne. Mensur se samo ponavlja, ali imam opravdanje. Isti prostor isto sve, a mala vremenska razlika. Emocija ostane, ovde se često imena pobrkaju, ali je činjenica da je priča Ane Korać i Janjuša zanimljiva i dalje a bila je pre četiri godine. Treba vreme za sve - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: J. M. Đ.

#Zadruga