AKTUELNO

Žestoko na samom početku!

Počela je emisija "Gledanje snimaka", a zadrugari su se okupili, kako bi, zajedno sa Milanom Miloševićem, pogledali i prokomentarisali prvi klip, koji je prikazao Dalilu i Dejana Dragojević, koji su se šalili, a Dalila mu je ljubomorisala zbog Magdalene Milinčić:

Ne, ja zaista Dejana gledam kao Dalilinog supruga - ogradila se Magdalena.
Ja sad komentarišem ono što sam ovde čula, znam da mu je Bane nabacio da slave zajedno rođendan. Magdalena je preslatka, od prvog dana imam pozitivno mišljenje o njoj, imala je neki radnički život pre ovog, ja je poštujem. A što je rekla da joj se Dejan i Car sviđaju, to je opet njen izbor, Dejan je mlad, ima 26 godina - komentarisala je Dalila.
Ne, on je lep dečko, ali ja ne bih bila sa njim, ni sa kim - dodala je Magdalena.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se ne sećam da je Magdalena meni ikada rekla nešto za Dejana, mislim da nijedna žena ne bi mogla to komentarisati, jer bi odmah dobila povratnu - objasnila je Aleksandra Subotić.
Ona bi samo rekla da bi volela da ima odnos kakav je naš - otkrila je Dalila.
Retko je da se ovo dešava kod nas, zato ne volim ovakve situacije. Ja ne gledam nijednu devojku tim očima, mene je Bane povukao za taj rođendan, pa sam ja rekao da spojimo taj rođendan - rekao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Znači, nije rekao Bane, nego ti! - dobacila je Dalila.
On izgleda ide po liniji Dragojevića, prvo brat, pa on - dodao je Đole.
Šta sam ja uradio na snimku? Dobro, Dalila je tako malo ljubomorna- pravdao se Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je Dalilina reakcija glupa, videlo se da je šala! - dodala je Aleksandra.
I Dalila je rekla za Frana da je lep, na primer. Vidiš da i Car dobacuje, kako je i za njega rekla da je lep - svaljivao je Dejan krivicu na svoju suprugu.
Ja stvarno njih cenim i poštujem, nisam ja rekla da je on najlepši, ja sam samo rekla da volim visoke i krupne, ne mogu da kažem da je ružan tip - dodala je Magdalena.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga