AKTUELNO

Ovo ne smete propustiti!

Nakon turbulentne emisije "Pitanja gledalaca", tokom koje su pokrenute mnoge teme, došlo je vreme za "Gledanje snimaka", kako bi se potvrdilo sve ono o čemu se danima polemisalo u Beloj kući. Milan Milošević se pojavio na vratima i okupio zadrugare, kako bi se suočili sa klipovima, a zasigurno sledi uzbudljiva noć.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Tokom sinoćne emisije, mnoge gledaoce zanimala su dešavanja na žurki u utorak, kada su mnogi takmičari izgubili kompas, pa je tako došlo do prisnog plesa Anđele Đuričić i Marka Osmakčića, a ono što je još veću buru izazvalo jeste scena Anđele i Frana Pujasa iz kazina. Kako je Anđela u vezi sa Franovim prijateljem, Matejom Matijevićem, svi željno iščekuju da saznaju o čemu se radi.

Takođe, u izolaciji borave Sandra Čaprić i Filip Car, koji su na korak da uplove u vezu i sve ozvaniče, iako Car i dalje poriče da su bliski i da se u izolaciji nije dogodilo ništa, ne bi li sebe opravdao kod Maje Marinković.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Večeras amnezija nije opcija! Svi odmah na Pink, počinje emisija "Gledanje snimaka", posle koje ništa u "Zadruzi 5" neće biti isto!

Autor: M. I.

#Zadruga