AKTUELNO

Svi su u stanju šoka!

Glumac Nenad Nenadović preminuo je u sredu, u 57. godini života, u Beogradu, nakon što je izgubio bitku sa opakim koranavirusom. Lečen je u bolnici u Batajnici, a tokom jučerašnjeg dana izgubio je bitku sa opakom bolešću. Nenad je rođen 20. oktobra 1964. godine u Beogradu. U glumačke vode uplovio je još kao dečak, sa 13 godina, kada je dobio ulogu Moljca u seriji "Povratak otpisanih". Osim toga, vodio je više od hiljadu dečijih emisija, kao što su: "Zooteka", "Pet-šou" i "Fazoni i fore".

Foto: TV Pink Printscreen

Vest o Nenadovojsmrti rastužila je njegove kolege, a među prvima se oglasila glumica Milica Milša.

Strašno. Toliko je sve strašno i neverovatno. Svi smo se nadali da će ovo pregurati. Ne možemo da dišemo i govorimo od užasa. Korona je u pitanju… Jednostavno ne mogu da govorim - rekla je Milša za Blic, a potom objavila i fotografiju sa njim na društvenoj mreži Instagram:
Nešo, dragi moj prijatelju, kako bez tvog osmeha? Kako bez tebe? Sad znam kako duša boli... Omiljen si bio i bićeš. Večnost je tvoja a ti si naš zauvek. Volim te dragi moj druže - napisala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloboda Mićalović se oprostila od Nenada putem storija na društvenoj mreži Instagram.

Dobri naš, sa anđelima putuj - napisala je Sloboda.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

"Zbogom, divni Nešo" napisao je mladi glumac Luka Raco.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Zbogom, dragi naš. Hvala ti za kvalitetno i lepo detinjstvo. Hvala ti što sam imao priliku da radim sa tobom. Počivaj u miru - napisao je Ammar Mešić na svom Tviter nalogu.

Popularna glumica Iva Štrljić oprostila se od Nenada posvetivši mu post na društvenoj mreži Instagram.

Foto: TV Pink Printscreen

Neša, uvek nasmejan i dobronameran. Predivan čovek i kolega. Ogromno nedostajanje - napisala je Iva uz Nenadovu fotografiju.

Od Neše se oprostila i Marijana Mićić.

Kakav šok, kakva tuga. Zanemela sam. Predivni Nešo - napisala je Marijana i stavila emodži slomljenog srca.
Dobri, prekrasni, dragi Nešo, mir tvojoj hrabroj duši. Duboko saučešće njegovim najvoljenim, Snežani, Jani i Mini - napisala je Ivana Mihić.

Foto: Instagram.com/ivanamihic

Autor: M. P.